Badjas extra groot

Een badjas voor iedereen, daar zetten wij van Badjas.com ons elke dag voor in. We hebben daarom een groot aantal badjassen in het assortiment, voor zowel dames en heren als voor kinderen. Voor volwassenen bieden we ook een aantal badjassen aan in grote(re) maten. Zo kun je ook als je een wat voller postuur hebt bij ons slagen voor badjas. Vanzelfsprekend zijn ook onze grote maten badjas van goede kwaliteit en kunt je aan van een goede pasvorm en ultiem draagcomfort.

Onze badjassen in een maatje meer zijn allemaal uitgevoerd in stoere, aardse effen kleuren. Ze zijn in verschillende tinten verkrijgbaar, zodat er altijd eentje bij zit die past bij jouw stijl en wensen. Al onze plus size badjassen bieden een goede pasvorm en hebben een elegante uitstraling. De maten van onze plus size badjassen lopen uiteen van ongeveer 2XL tot 10XL. Op de productpagina van elke badjas vind je een duidelijke maattabel zodat je makkelijk kunt bepalen welke maat jou past.

Badjassen van katoen in een maatje meer
Ook onze grote maten badjassen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo vind je in het assortiment badjassen met een capuchon maar ook met een sjaalkraag of als kimonomodel. Al onze grote maten badjassen zijn gemaakt van katoen. Katoen is in hoge mate vochtopnemend maar biedt ook warmte. Zoek je een badjas specifiek voor de wellness of sauna? Dan raden we een wafelkatoenen badjas aan. Deze zijn licht van gewicht, vallen soepel om het lichaam en nemen goed vocht op. Ook badstof katoenen badjassen zijn ideaal voor in de wellness. Ook badstof is namelijk in hoge mate vochtopnemend. Badstof is iets zwaarder dan wafelkatoen maar biedt ook meer warmte. Voor in huis, bijvoorbeeld na het douchen of badderen of gewoon voor op de bank, raden we één van onze velours katoenen badjassen aan.

Laat je badjas voorzien van een borduring
Al onze plus-size badjassen kun je desgewenst laten voorzien van een borduring. Dit geeft de effen badjassen een leuk en hip accent én een persoonlijk tintje. Badjassen met borduring zijn dan ook enorm populair op Badjas.com. Als je kiest voor een borduring, bepaal je zelf de tekst en de plaats. Zo kun je kiezen voor een borduring op de rug of op de borst (of allebei). Qua tekst kun je kiezen voor je naam, maar natuurlijk ook voor iets anders. Een badjas met naam is bijzonder handig omdat je zo voortaan altijd weet welke badjas van jou is. Erg handig voor in bijvoorbeeld de sauna. We kunnen op onze badjassen ook plaatjes of logo’s borduren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

badjas unisex marineblauw katoen met sjaalkraag - grote maten badjas