Badjas kraamcadeau

Badjas kraamcadeau Leuk dat je denkt aan het geven van een badjas als kraamcadeau. Een supergoed idee, want een badjas cadeau gaat jarenlang mee. De kersverse moeder zal het badjas cadeau ontvangen als een waardig & persoonlijk geschenk. Ook voor pasgeborene hebben wij te schattige babybadjasjes in de kleinste maten. Als het nieuwe wereldwondertje volwassen is zal hij of zij zijn of haar eerste badjas voor eeuwig bewaren. Als je dus op zoek bent naar een origineel & persoonlijk cadeau voor een kraamfeest zit je op badjas.com helemaal goed!

Baby blauwe badjas of baby roze badjas voor kersverse moeder Er is geen kraamfeest zonder beschuit met muisjes, roze of blauw. Baby roze is volgens het cliché de kleur die je overal in terugziet bij de geboorte van een meisje. Baby blauw is dé kleur als er een jongetje ter wereld is gekomen. Dús hebben wij voor de kersverse moeders van het moderne label ‘Pastunette’ stijlvolle rits badjassen in pastelkleuren. Deze zachte fleece badjas met rits shop je in de kleuren baby roze & baby blauw. Hier wordt iedere moeder die net bevallen is heel blij van! Pastunette is een modern merk die prachtige materialen & mooie pasvormen samenbrengt in haar modellen. Dat is direct voel- en merkbaar zodra je je omhult in de zachtheid die onze zachte badjassen van Pastunette je bieden.

Badjas met borduring van naam of geboortedatum Naast ultrazachte badjassen in vrijwel alle kleurtjes zijn onze katoenen baby badjas ook populair als badjas kraamcadeau. Wij bieden je online de mogelijkheid om iedere badjas te laten borduren. Hoe leuk is het om nu juist voor een kraamfeest een badjas met naam of badjas met geboortedatum cadeau te doen? Je geeft in feite één en al behaaglijkheid cadeau. Dat is nu juist wat een moeder – na een hele prestatie – graag ontvangt. Ook borduren wij op professionele wijze babybadjasjes in meerdere lettertypen. Ook heb je de keuze uit veel verschillende kleurtjes borduurgaren, van neon tot goud! Het bestellen van een badjas met naam of tekst is zeer betaalbaar en ook nog eens eenvoudig op badjas.com. Middels onze makkelijke borduurtool is jouw prachtige badjas kraamcadeau snel besteld. Je hebt je gepersonaliseerde badjas overmorgen al in huis!