Badjas met (bedrijfs)logo

Ben je werkzaam bij een bedrijf en op zoek naar een uniek cadeau voor je werknemers of relaties? Denk dan eens aan een badjas! Een badjas is een leuk en nuttig cadeau waar iemand lang plezier van heeft. Extra leuk is dat je onze effen badjassen kunt laten voorzien van een borduring. Dit kan tekst zijn, zoals een naam, maar ook een logo. Je kunt een badjas dus laten voorzien van jouw bedrijfslogo. De ideale manier om indirect reclame te maken voor je bedrijf terwijl je tegelijkertijd je werknemers blij maakt met een comfortabele badjas!

Het is voor veel bedrijven en organisaties een terugkerend thema: een leuk cadeau verzinnen voor werknemers of zakenrelaties. Natuurlijk is het traditionele flesje wijn altijd goed, maar voor wie iets unieks of iets anders wil, raden wij een badjas aan. Met een badjas geef je je werknemers of relaties eigenlijk een stukje ontspanning cadeau. Immers, een badjas draag je als je lekker thuis bent of geniet van wat ontspanning in de sauna of wellness. Een badjas zal dus met blijdschap in ontvangst worden genomen!

De badjas van je keuze laten voorzien van een borduring
Een leuk voordeel is dat je bij Badjas.com je badjas kunt laten voorzien van een borduring. Dit geldt voor al onze effen badjassen, of deze nou van katoen of van fleece gemaakt is. Met een borduring geef je een badjas een persoonlijk tintje, iets wat bij veel mensen in de smaak zal vallen. Erg populair is het borduren vak tekst – bijvoorbeeld een (bedrijfs)naam, maar we kunnen ook plaatjes of bedrijfslogo’s borduren. Het borduren wordt gedaan in onze eigen borduurstudio zodat we de beste kwaliteit en service kunnen garanderen.

Een badjas met borduring: ideaal als geschenk
Voor bedrijven is het cadeau doen van een badjas met borduring dus erg interessant. Een badjas is op zichzelf natuurlijk al een leuk cadeau, maar waarom deze niet wat persoonlijker maken en er jullie logo op laten borduren? Ideaal als je je werknemers of zakenrelatie een origineel cadeau wilt geven en tegelijkertijd wilt profiteren van indirecte reclame. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een combinatie van een logo op de rug en een naam op de borst. Kortom, er zijn voor bedrijven best wat mogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Kies zelf de plaats, lettertype en kleur van de borduring
Als je kiest voor borduring op je badjas heb je zelf veel invloed op de plaats en stijl van de borduring. Zo kun je zelf kiezen of je de borduring op de rug of de borst van de badjas wilt hebben. Allebei kan natuurlijk ook. Nadat je de plaats van de borduring gekozen hebt, kies je het lettertype en de letterkleur. Je hebt keuze uit verschillende lettertypes en een groot aantal kleuren. Zo kun je kiezen uit de wat meer traditionele kleuren of allerlei trendy neonkleuren. Het is maar net wat past bij de stijl van jouw bedrijf. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!