Badjas met naam

Niets zo leuk én uniek als een badjas met naam. Je badjas laten borduren geeft een extra schwung aan je behaaglijke kamerjas of badjas voor in de sauna. Een badjas laten personaliseren kan met je naam, maar natuurlijk ook met een andere tekst. Het kan ook met een naam van een ander of bijvoorbeeld een ludieke tekst voor hem of haar, als je de badjas cadeau doet. Een gepersonaliseerde badjas doet het áltijd goed!

De voordelen van een badjas met naam zijn er op meerdere fronten. Maar het belangrijkste is dat het gewoon leuk is. Om te hebben, om te geven en om te krijgen. Blije gezichten gegarandeerd! Elke keer weer als de eigenaar ervan zijn of haar badjas met naam om zich heen laat glijden, is er de glimlach van die kwinkslag. Bovendien is het soms nog handig óók: voor als meerdere leden van het gezin eenzelfde kleur badjas dragen. Of meerdere leden van de zwemclub. Welke badjas van wie is, is op die manier in letterlijk een oogopslag gezien.

Badjassen met naam

 

Naam borduren op je badjas: zeg maar hoe!
Een badjas met borduring is hip en geeft een persoonlijke touch. Je kunt het snel én professioneel laten verzorgen voor slechts een paar euro extra, via het naai-atelier in beheer bij Badjas.com. Kies je favoriete lettertype, favoriete kleur en... (meestal al met één extra werkdag is het) klaar!

Leuk voor kids én voor volwassenen
Wil je meer weten over het borduren van een naam op een badjas voor heren, dames, jongen of meisje? Klik hier en we lichten het verder toe, ook de mogelijkheden van bedrukking. Of kies eenvoudigweg de badjas van je voorkeur, kijk of die borduurbaar is en de informatie op die productpagina wijst zich vanzelf. Een bedrukte of geborduurde badjas is natuurlijk fantastisch leuk voor kinderen, maar wordt óók zeer gewaardeerd door véél volwassen dames en véél volwassen heren!