Badjas van flanel fleece

Niets is lekkerder dan na een lange werkdag op de bank kruipen in een comfortabele badjas. Of je snel in je warme badjas hullen nadat je bent opgestaan. Ook voor tv-avonden op de bank of een luie zondagochtend is een badjas ideaal. En dan hebben we het met name over een fleece badjas. (Flanel) fleece badjassen zijn namelijk heerlijk warm en zacht en vallen soepel om het lichaam. Dit maakt een fleece badjas het ideale kledingstuk om lekker in te ontspannen. Een fleece badjas zit zo comfortabel, dat je ‘m eigenlijk nooit meer uit wilt doen!

Fleece badjassen zijn er populair en op Badjas.com vind je dan ook een groot aantal fleece badjassen, voor zowel dames en heren als voor kinderen. Onze fleece badjassen zijn er in effen kleuren maar ook met leuke prints. Zo relax je dus voortaan in stijl. Fleece badjassen zijn altijd voorzien van een capuchon of kraag om zo ook je nek en/of hoofd lekker warm te houden. Sommige fleece badjassen kun je laten voorzien van een borduring (zoals je naam).

Verschillende soorten fleece
De meeste fleece badjassen zijn gemaakt van zogenaamd coral of micro fleece. Dit is een standaard fleecesoort die veel wordt gebruikt voor de productie van badjassen. Coral fleece is van prima kwaliteit en badjassen van coral fleece gaan lang mee. Fleece is namelijk zeer kleur- en slijtvast. Wel wordt altijd aangeraden de was- en drooginstructies goed te volgen. We hebben in ons assortiment ook badjassen van flanel fleece. Flanel fleece is de meest luxueuze fleecesoort die er op de markt is. Het is wat dikker en fraaier dan gewoon fleece en geeft een badjas overall een wat sjiekere uitstraling. Deze flanel fleece badjassen worden alleen gemaakt door het Nederlandse label Badrock.

Fleece badjassen voor heren, dames en kinderen
Fleece heeft als voordeel dat het zo behaaglijk is en daardoor erg prettig draagt. Fleece badjassen zijn dus erg populair, zowel bij mannen en vrouwen als bij kinderen. Sommige fleece badjassen zijn voor zowel volwassenen als kinderen beschikbaar. Leuk als je voor je kind dezelfde badjas aan wilt schaffen! Een fleece badjas is ook erg leuk om cadeau te geven, juist omdat ze zo comfortabel zijn. Je maakt gegarandeerd iemand blij met behaaglijke fleece badjas. Helemaal leuk als cadeau is een fleece badjas met borduring.

Fleece badjas met daarop je naam?
Onze effen fleece badjassen kun je laten voorzien van een borduring. Laat bijvoorbeeld je naam boruren, of kies voor een andere leuke of grappige tekst. Badjas.com biedt je via het eigen borduur-atelier uitgebreide opties qua kleuren en lettertypen om je naam, initialen of logo stijlvol vast te leggen. Een borduring geeft je badjas een persoonlijke touch. Bovendien is het voortaan extra makkelijk om je badjas te herkennen!

Zie ook onze badjassen van katoen!
Naast onze badjassen van (flanel) fleece hebben we ook een groot aantal katoenen badjassen in het assortiment. We maken in onze shop onderscheid tussen velours katoen, bamboekatoen, badstof katoen en zogenaamde wafelstructuur-badjassen. Onze badjassen van katoen zijn erg geschikt voor in de sauna of voor na een bad of douche. Een kinderbadjas van katoen komt bijvoorbeeld ook goed van pas na de zwemles of op vakantie. Maar ook een katoenen badjas kun je natuurlijk prima in huis dragen.

 

Badrock badjas dames DOTS fleece met sjaalkraag                Badrock badjas kind Sterren fleece met capuchon                       Badrock badjas unisex antraciet fleece met sjaalkraag