Badjas voor de badkamer

Badjassen zijn er van verschillende materialen die elk zo hun voordelen hebben. De keuze voor een bepaald materiaal hangt dus een beetje af van je wensen en het gebruik van de badjas. Als je specifiek op zoek bent naar een badjas om in de badkamer te gebruiken, is een katoenen badjas het meest aan te raden. Hieronder lees je waarom.

Een katoenen badjas is perfect geschikt voor gebruik in de badkamer omdat katoen in hoge mate vochtabsorberend is. Daarnaast ventileert het goed én biedt katoen, indien nodig, warmte. Dit maakt katoen ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes. Na het douchen of badderen droogt een katoenen badjas de huid, zonder dat je afkoelt. Een ander voordeel van katoen is dat het soepel om het lichaam valt en licht draagt. Dit zorgt voor een extra stukje comfort.

Speciale categorie badjassen voor badkamer en/of wellness
In onze categorie katoenen badjassen vind je alle badjassen geschikt voor in natte of vochtige ruimtes (dus ook de sauna) handig bij elkaar. Je zult zien dat katoenen badjassen kunnen worden onderverdeeld in velours katoenen badjassen, badjassen van badstof katoen en badjassen van bamboe katoen. Indien gewenst kun je op de verschillende soorten klikken en meer lezen over de specifieke eigenschappen van het desbetreffende materiaal. Wat al onze katoenen badjassen sowieso gemeen hebben, is een optimale pasvorm en superzacht draagcomfort.

Badjas met daarop je naam?
De meeste van onze katoenen badjassen zijn uitgevoerd in een effen kleur. Het voordeel van effenkleurige badjassen is dat je deze kunt laten voorzien van een borduring. Badjas.com biedt je via het eigen borduur-atelier uitgebreide opties qua kleuren en lettertypen om je naam, initialen of logo stijlvol vast te leggen. Een borduring geeft je badjas een persoonlijke touch. Bovendien herken je je gepersonaliseerde badjas voortaan al van verre!

                                                     badjas unisex grijs katoen met sjaalkraag - grote maten badjas