Badjas voor de zomer

Welkom op badjas.com, dé online badjassen winkel van de Benelux. De diversiteit in ons badjassenaanbod is oneindig als het gaat om stijlvolle kinder-, heren- & damesbadjassen. Ook is er diversiteit in het materiaal van de badjas. Tijdens de winterperiode kiezen veel van onze klanten voor de zachtheid & warmte van een fleece badjas. Fleece houdt je lichaam heerlijk warm tijdens winterse avonden, maar waar omhul je je nu in tijdens de zomer?

 

Dunne katoenen badjassen voor de zomer kopen? Zomer, wie wordt er nu niet vrolijk van? Het is weer langer licht en je kunt nog lekker lang buiten zitten. Als de zonnestralen door het raam schijnen op een zomerse ochtend wil je het liefst zo snel mogelijk je bed uitspringen. Hoe warm het ook is, het is gewoon lekker als je iets om je heen kan slaan als je net wakker bent. Dan moet je natuurlijk niet denken aan een dikke, warme badjas. Geen zorgen, op badjas.com shop je ook zomer badjassen. Heerlijk soepel vallende dunne badjassen van zacht katoen hebben we in verschillende uitvoeringen. Neem nu onze lichte katoenen damesbadjassen met ritssluiting & capuchon. Katoen ventileert goed en met name de dunnere katoenen badjassen zijn luchtig om te dragen. Onze lichte damesbadjassen zijn korter dan de gemiddelde badjas en geven jouw ochtendlook een moderne touch. Een badjas met rits is niet alleen hip, maar ook handig! Als jij lekker in huis aan het studderen bent hoef je namelijk nooit bang te zijn dat jouw badjas op een verkeerd moment openvalt. Laat de zomer maar komen!

Korte zomerbadjassen met hip patroon kopen Als jouw voorkeur uitgaat naar een zomerbadjas met hippe dessin slaag je bij ons uiteraard ook. Het is voor de zomerperiode raadzaam om te kiezen voor een velours katoenen badjas in plaats van een badstof katoenen badjas of een fleece badjas. Velours katoen is katoen wat een luxueuze behandeling heeft ondergaan. Het is feitelijk kort geschoren badstof katoen wat het katoen iets dunner maakt. Van verschillende toonaangevende merken hebben wij korte, velourse badjassen met kek patroon. Van lieve hartjes badjas tot moderne sterrenbadjas. Ook voor de klassieke types onder ons hebben wij marine badjassen of badjassen met streep dessin. Je kunt het zo gek niet bedenken of je shopt het online op badjas.com!

Heerlijk omhuld in een stijlvolle zomerbadjas met een hapje & drankje tijdens zonsop- of ondergang is ultiem genot!