Badjassen met print

Jawel, met een badjas kun je eindeloos variëren! Wat betreft de kwaliteit kun je op Badjas.com rekenen op houvast: alleen de beste stoffen, pasvorm en modellen bereiken in de gedaante van een badjas uiteindelijk een gewild plekje in deze shop. Maar wat betreft kleuren en patronen, dessins en prints kunnen we natuurlijk álle kanten op...!

 

Badjas kopen met patroon of print

 

Een badjas met print: ze zijn er voor volwassenen, zowel dames als heren. Voor alle grote mensen die met een badjas wel eens wat anders willen. En badjassen met een grappige of hippe print zijn er ui-ter-aard ook voor jongens en meisjes, van alle leeftijden. Van baby's en peuters tot aan tieners: iedereen heeft het recht op een badjas met een prachtig patroon, op een kleurencombinatie met een kwinkslag of op een bijzondere badjas met dierenprint. Op een heuse sterrenbadjas of badjas behangen met de allerhartelijkste hartjes... 

Je hebt badjassen met prints en patronen, patronen en prints...
... of een badjas om te zoenen, geklonken in kusjes. Een badjas met zebra-, tijger- of panterprint. Een gekrijtstreepte of geruite kamerjas voor de wat meer gedistingeerde look. Een badjas die héél subtiel voorzien is van een romantische roos of onvermijdbaar gesierd met een rijk bloemenpalet. Of denk aan zwart met witte koeienvlekken, wolkjes om in te zweven, een kinder- of damesbadjas stampvol stippen groot en klein. Een badjas met voetballen voor de sportieve kids, een badjas met visjes voor de onbezorgde peutertijd of een badjas met haaien voor de jongens die dat al aandurven... Een badjas met print: van dierenprint tot met elk ander patroon. Op Badjas.com vinden we het allemaal heel gewoon!