Badrock badjassen

Je begint een webwinkel in badjassen. Vanuit het Noord-Hollandse Beverwijk. Je houdt van badjassen omdat het zo'n fantastisch product is. Leuk om te kopen, uit te zoeken, te geven, te krijgen en om er uiteindelijk eentje in je kledingkast te hebben hangen. En je wilt een héél aantrekkelijk assortiment bieden van knusse, hoogwaardige kamerjassen en andere badjassen, voor de sauna en voor thuis. Voor iedereen die een beetje luxe wel kan waarderen. Maar óók een voordelige prijs.

Dan zorg je dat je alles in huis hebt. Badjassen van alle topmerken. Badjassen in alle soorten dessins. Modellen en ontwerpen die aanspreken, voor charmante dames van klein tot groot, voor stoere heren vanaf baby-leeftijd tot aan wijze senior. En dan wil je óók een merk waarbij je zelf alle touwtjes en stoffen in handen hebt bij het bereiken van optimaal badjassenplezier. Met pure aandacht voor de details. Voor essentiële ingrediënten tot rechtstreeks uit de authentieke Turkse naaiateliers aan toe. Met pure aandacht voor de afwerking. De gebruikte soorten fleece en soorten katoen van absolute topkwaliteit. Voor de ideale pasvorm en de juiste maat, voor eenieder die de badjas dragen mag.

Je wilt badjassen die geoptimaliseerd zijn voor in de sauna, voor het beleven van luxe thuis en voor de jonge kinderhuid. Een assortiment met een vol palet aan kleuren en bijzondere prints, van effen roze tot en met innemend dierenmotief. In alle uitvoeringen die de online gast van Badjas.com zich maar wensen kan. Daarom begin je Badrock. Met drie speciale lijnen: Badrock DeLuxe, Badrock Spa en Badrock Kids. Betaalbaar. En van een fantastische kwaliteit.

Badrock badjassen