Mooie badjassen

Mooie badjassen vind je overal. Want smaak is er in vele gedaanten. Maar op Badjas.com doen we er ons best voor om zoveel mogelijk voltreffers te genereren voor eenieder die op zoek is naar een mooie badjas. Of dat nu voor dames is, voor heren of voor kinderen. Mooie badjassen maken en verkopen we met een fris kritische aandacht voor de stof, de pasvorm en de dessins.

En ja, dat kan zich uiten in een keur aan badjassen die in subjectieve, maar soms ook gewoonweg in absolute zin het predicaat 'mooi' verdienen. Voor de één is een gekke, funky badjassen die licht of compleet over de top is een aantrekkelijke keuze. Denk bijvoorbeeld aan onze te bizarre rode of blauwe King badjas zoals deze. Of subtieler afwijkend: deze Queen voor dames dan wel deze King voor heren. Maar de ander zoekt het vooral in klassiek modieus mooi, zoiets als deze katoenen kimono in marineblauw voor heren én voor haar. Of deze badjas met krijtstreep (!). Dan wel bijvoorbeeld deze flanel fleece roze Badrock badjas voor dames of voor dezelfde doelgroep: deze paarse badjas met warme sjaalkraag.

 

Mooi badjas kopen

 

Mooie badjassen: gemaakt met zorg
Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kijk en filter maar eens op je gemak in deze shop rond. Een mooie badjas ontstaat in elk geval met zorg. Want het moet elke ochtend, elke avond weer een prettig gevoel zijn je eigen mooie badjas te mogen aantrekken. Een badjas is er immers voor de ontspannen, soms zelfs intens ontspannen momenten. Als kleine ontsnapping aan het verder drukbezette leven. Daarom is zorg voor het materiaal een must. Zorg voor het model en de pasvorm eveneens. En zorg voor een kleur en/of print of patroon die gewoon perfect bij je past.

Eigenschappen van een mooie badjas
Het meest fluwelen velours katoen. Het meest zachte, hoogwaardige flanel fleece. Ontwerp afkomstig van Turks vakmanschap gecombineerd met Noord-Hollandse nuchterheid, voor een ideaal zittende mooie badjas. We zorgen altijd voor een prachtige stof die én warm houdt én waarmee je je direct droog dept voor een behaaglijk gevoel. We bieden je rustige pastelkleuren, warme kobaltblauwe kamerjassen, klassiek mooie zwarte en witte badjassen voor in de sauna en voor thuis. En alles qua effen kleuren ertussenin. Naast badjassen met mooie prints, van dieren en met veel andere patronen en kleurcombinaties. Alles opdat jij je eigen, mooie badjas kiest die je graag draagt. En waarmee je je graag laat zien.