Ochtendjas

De ochtendjas. Het is welhaast een fenomeen, in nagenoeg ieder huishouden. Een kamerjas voor net uit bed. En iedereen ziet het beeld wel voor zich: man en vrouw aan de ontbijttafel. De kinderen er rond omheen. De haren nog relaxt slordig. Een glas jus d'orange erbij plus een croissant. Wat overheerst bij dat beeld is de sfeer van ontspanning en het op je gemak voelen. Rustig voorbereidend op het vertrek naar werk of school. Of nog beter: lekker lang in je badjas blijven omdat het nu eenmaal je verdiende weekend is...

 

Ochtendjas kopen op Badjas.com

 

Een ochtendjas moet je direct uit bed dat behaaglijke gevoel geven. Je moet 'm leuk vinden om uit de kast te trekken, dag in dag uit, ook vanwege zijn uiterlijk. Gelukkig kun je tegenwoordig uit heel wat ochtendjassen kiezen, zodat je zeker de juiste vindt. Een badjas voor 's ochtends die je natuurlijk ook 's middags mag aantrekken. Of 's avonds. Of als soort van guilty pleasure gewoon de hele dag door.

Een ochtendjas voor heren, voor dames en voor kinderen is echt voor in huis. Maar als je bijvoorbeeld een katoenen ochtendjas kiest, kun je er ook makkelijk mee naar het zwembad of naar de sauna. Een badjas voor thuis op de bank, aan het ontbijt of elders toont hoe dan ook voor een belangrijk deel je eigen stijl. Wie je bent en waar je voor staat. Kies daarom echt een ochtendjas die bij je past. Wees daarbij niet ongerust: die kom je op Badjas.com zeker tegen.

Zo'n jas voor in de ochtend sla je makkelijk en snel even om je heen. Als je deze badjas voor het grijpen hebt, hoef je nooit te schrikken van een plotseling afgaande deurbel. En je hoeft je nooit alvast om te kleden als alleen maar even de vuilnisbak op of van de stoep moet. Daarmee bieden ochtendjassen óók op praktisch vlak een flinke dosis gemak.

Behalve voor aan het ontbijt is een huispak als deze vanzelfsprekend ook een veelgebruikt kledingstuk voor in de badkamer. Of beter gezegd: voor net eruit. Van rillen naar chillen: koop je een ochtendjas van hoogwaardig katoen of 100% zijdezacht flanel fleece, dan maakt 'kou' meteen plaats voor 'warm'.

Je kunt bovendien kiezen uit een korte ochtendjas of een lange. Een lange ochtendjas is extra prettig en bedekkend voor in de winter, terwijl je een korte weer prima kunt dragen over een pyjamabroek heen. In de zomer of in een mooie lente is een ochtendjas vaak juist je enige kledingstuk, zo in de eerste uurtjes na het opstaan - op je ondergoed na natuurlijk (of niet). Je begeeft je er relaxt in luchtig in, wat je ook doet. Even door de tuin, plaatsnemen in de serre, op het balkon met een kop ochtendkoffie en ouderwets krantje erbij. Of even onbezorgd hangend voor de tv op de sofa of bank. Als je gemoed maar goed voelt!

In deze webshop voor badjassen vind je werkelijk alle soorten ochtendjassen. Met en zonder capuchon (tip: mét droogt lekker je haren direct na het douchen en ook dat maakt warm, in plaats van nattigheid in je nek of op de bank). Ochtendjassen van katoen, fleece, met rits, met knopen of met koord. Met en zonder sjaalkraag, in alle modellen en alle kleuren. Surf maar eens naar Alle badjassen en maak via het filter de voor jou fijnste keus!