Snuggie deken

Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Een snuggie deken is ideaal wanneer je op zoek bent naar iets anders dan een badjas of reguliere deken om jezelf warm te houden. De laatste jaren zijn snuggies enorm populair geworden en dit is dan ook zeker niet verwonderlijk. Door de unieke vormgeving en de combinatie van comfortabele materialen zijn deze kledingstukken inmiddels niet meer weg te denken uit ons assortiment. Wil jij nu ook eens zelf ervaren waarom deze dekens nu zo enorm populair zijn geworden? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog via onze webwinkel.

Een enorm comfortabele snuggie deken

De luxe snuggie dekens die je terugvindt binnen ons assortiment zijn van het trendy label ‘Badrock’. Dit label produceert al jarenlang enorm comfortabele badjassen van hoge kwaliteit en het is dan ook niet meer dan logisch dat ze ook aan de slag zijn gegaan met het ontwikkelen van een overheerlijke deken. Toch is dit niet hetgeen wat je precies zou verwachten bij het woord ‘deken’. Wanneer je namelijk de producten hierboven bekijkt zie je dat de snuggie deken wel degelijk wat wegheeft van een badjas. Het verschil zit hem echter in het feit dat je snuggie dekens over je hoofd aantrekt en dat er dus bijvoorbeeld geen sprake is van een ceintuur, zoals bij een reguliere badjas wel het geval is. Het voordeel hiervan is dat je gehele lichaam bedekt is met een enorm warme en comfortabele stof, waardoor je heerlijk kunt ontspannen, terwijl je lichaam lekker warm blijft. Tot slot zijn de mouwen ‘oversized’, waardoor je nooit een beklemd gevoel zal krijgen.

Beschikbaar in diverse kleuren

Iedere Badrock snuggie deken die we aanbieden is geschikt voor zowel mannen en vrouwen. Al onze snuggies zijn ‘one size fits all’, waardoor in principe iedereen past in deze comfortabele kledingstukken. Daarnaast beschikt deze snuggies over een unieke eigenschappen: ze zijn namelijk reversible. Dit betekent dat deze dekens aan beide kanten gedragen kunnen worden. De buitenzijde van de deken is gemaakt van hoogwaardig fleece, terwijl de binnenkant is gemaakt van sherpa fleece. Dit is een luxe fleecestof die we tegenwoordig steeds vaker zien. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat je met deze dekens uit ons assortiment meer dan genoeg kanten uit kunt.

Was- en droogvoorschriften

Een van de belangrijkste kenmerken van een snuggie deken is dat deze ongelofelijk zacht is. Wanneer jij dit prachtige en comfortabele kledingstuk hebt besteld wil je natuurlijk dat deze belangrijke eigenschappen zo lang als mogelijk blijft behouden. In dit geval is het dan ook belangrijk om je te houden aan de was- en droogvoorschriften. Deze voorschriften zijn terug te vinden op de productpagina’s onder het kopje ‘specificaties’. Lees deze dan ook zorgvuldig door en profiteer vervolgens van een enorm lange levensduur van je snuggie deken.

Stel je vragen aan onze medewerkers

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je behoefte hebt aan meer informatie over de bovenstaande producten uit ons assortiment. Wanneer dit het geval is kan je dan ook contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan door te bellen naar 0251-273040 of door een e-mail te sturen naar [email protected] In beide gevallen staan onze medewerkers voor je klaar om al je vragen over een snuggie deken zo goed als mogelijk te beantwoorden.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: