Snuggie dekens met borduring

Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Uniek & superhip: een fleece snuggie met borduring! Badjassen borduren is ons specialisme en dan ook erg populair onder onze klanten. Aangezien we bijna alle fashion items uit onze uitgebreide webwinkel kunnen voorzien van borduring kunnen de snuggies natuurlijk niet achterblijven. Ontwerp in een handomdraai jouw persoonlijke fleece snuggie met naam of tekst. Onze Badrock snuggies zijn reversible en aan twee kanten draagbaar. Om deze reden is het enkel mogelijk om de snuggie te laten borduren op de onderkant van de rugzijde. Dit is vlakbij de stiknaad en zorgt voor het mooiste resultaat. 

Badrock fleece snuggie met borduring | roze, groen of marineblauw

Het modieuze & trendy label 'Badrock' heeft deze gave snuggie met aandacht ontworpen. Dat valt direct op gezien de luxe afwerking en het prachtige fleecemateriaal. De buitenzijde is gemaakt van zacht flanel fleece en de binnenzijde is luxe gevoerd met zacht sherpa fleece. Het model is zó ontworpen dat de snuggie aan twee kanten draagbaar is. Op dit moment hebben wij de drie meest gangbare kleuren in ons assortiment opgenomen. Je hebt de keuze uit een roze snuggie, een marine blauw snuggie of een olijf groene snuggie. Welke kleur ga jij door ons laten voorzien van naam of leuke tekst? Gepersonaliseerde fashion items zijn hot & helemaal van deze tijd.

Snuggie deken met mouwen personaliseren

De borduurafdeling van badjas.com is inpandig op de bedrijfslocatie in Beverwijk. Dat betekent dat wij ten alle tijden uit voorraad kunnen leveren en de kwaliteit van je zelf ontworpen snuggie met borduring kunnen bewaken. Bij een hippe Snuggie hoort natuurlijk ook een modern lettertype én gave kleurtjes borduurgaren. Deze hebben wij voor je! Wat dacht je bijvoorbeeld van gaaf borduurgaren in de kleurtjes goud, zilver & neon. Onze makkelijke ontwerptool helpt u graag bij het bestellen van de juiste snuggie met naam of tekst, afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Mocht je nog vragen hebben betreft je nieuwe aankoop? Bel of mail gerust onze vriendelijke klantenservice!

 

Lees meer