Snuggie fleece dekens

Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Wow! Wat zijn we blij dat we deze fleece snuggie deken met mouwen van het trendy label 'Badrock' aan jullie mogen presenteren! Snuggies zijn hot en onze Badrock snuggies helemaal. Een snuggie is feitelijk een supercomfortabele fleece deken met mouwen en capuchon. De mouwen en de lengte (vanaf de schouder gemeten 105 cm) zijn oversized. Chillen, knuffelen, zappen, Netflixen of gamen is nóg fijner als je onze Badrock snuggie fleece deken om je heen wikkelt. Flanel fleece & sherpa fleece bieden direct warmte en zorgen voor een groot draagcomfort. 

Unisex snuggie met capuchon in diverse kleuren | Onesize fitts all

Onze Badrock snuggies zijn unisex, voor hem & haar. Snuggies maken indrukken doordat het een oversized model is. Een snuggie mag lekker ruim zitten. Om deze reden hebben wij er voor gekozen om onze snuggies onesize te bestellen. Heren & dames met confectiemaat XS t/m XXL passen onze onesize snuggies prima. 

Reversible snuggie - aan twee kanten draagbaar

Wist je trouwens dat al onze snuggies reversible zijn en aan twee kanten draagbaar? De buitenzijde is gemaakt van hoogwaardig flanel fleece (roze, marine, zwart of antraciet) en de binnenzijde is luxe gevoerd met sherpa fleece. Sherpa fleece is helemaal hot en ook de sherpa fleece zijde is hip om te dragen. Je shopt met de snuggies van badjas.com feitelijk twee snuggie fleece dekens in één ontwerp.

Badrock snuggies oversized model - relax outfit

Het is misschien een cliché, maar we relaxen massaal te weinig. Bijna iedereen wordt tegenwoordig geleefd. Werk, studie, kids, sociale verplichtingen en het huishouden maken dat we te weinig 'chilltijd' hebben. Als je daar verandering in wilt brengen is deze snuggie jouw nieuwe 'chillmaatje'. Relaxen is goed voor lichaam en geest! Onze ultiem zachte Badrock snuggie fleece dekens zijn oversized en zorgen voor een groot gevoel van welbehagen vanaf het moment dat u zich wentelt in de snuggie.

Bekijk ook eens onze unisex badjassen ook eens van dit zachte sherpa fleece materiaal!

 

 

 

 

 

 

Lees meer