Tips voor Kerst cadeau's | Exclusieve & stijlvolle badjassen collectie

Kerst anno 2019 is veel meer dan het zingen van een kerstliedje en het opzetten van een kerstboom. Tegenwoordig pakken we vaak groots uit. Er gaat ook bij veel gezinnen een goede voorbereiding aan vooraf. Dit alles om samen met dierbaren volop te genieten. Zo shoppen de meeste ruim van te voren een glamoureuze outfit en bedenken welke luxe diner zij op tafel gaan toveren. Echter is het kopen van persoonlijke & exclusieve cadeau's altijd weer een uitdaging. Je kunt online op badjas.com stijlvolle & behaaglijke badjassen shoppen voor iedereen. Van budget tot luxe en van hip tot klassiek. Wist je trouwens dat wij op professionele wijze badjassen borduren? Persoonlijker kunnen we het niet maken! Ontwerp voor Kerst voor jouw familie of vrienden een persoonlijke badjas met naam of leuke tekst!

Luxe damesbadjassen & herenbadjassen als Kerstcadeau

Als je een badjas cadeau koopt voor onder de kerstboom, geef je in feite ontspanning cadeau. Een damesbadjas of herenbadjas wordt immers alleen gedragen op de meest ontspannen momenten van de dag. In deze hectische tijden schiet het er regelmatig bij in om even een momentje voor jezelf te nemen. In onze veelzijdige online badjassen winkel shop je de meest stijlvolle badjasontwerpen. Het is bijna Kerst en veel mensen zijn dan eerder geneigd om luxe cadeau's te schenken aan familie of vrienden. Ondanks dat je op badjas.com ook badjassen tegen betaalbare shopt, lichten wij zo tegen de Kerst onze luxe badjas ontwerpen uit. Luxe heren- of damesbadjassen zijn badjassen van hoogwaardige kwaliteit. Luxe badjassenmerken die je online shopt op badjas.com zijn o.a. Cawo, Vossen, Funky, Rebelle & Pastunette. Deze merken werken met premium materialen wat direct zichtbaar en voelbaar is. Ook de prachtige dessins & pasvormen geven deze modellen net dat extra's. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de meest luxe & stijlvolle kinder-, heren & damesbadjassen van badjas.com. Verwen jezelf en je naaste tijdens de meest sfeervolle momenten van het jaar.

Kinderbadjas met naam

Maak je kind blij met een kinderbadjas met naam!

Kinderen kijken misschien nog wel het meest uit naar de Kerst. Zenuwachtig hobbelen ze door het huis, pakken een lekker kransje uit de boom en zijn in afwachting van wat ze dit jaar weer zullen krijgen van de Kerstman. Buiten het feit dat kinderen altijd blij worden van speelgoed, zijn kinderen ook dol op persoonlijke cadeau's met hun eigen naam er op. Op badjas.com weten wij dat maar al te goed. Om deze reden kun je dus voor jouw zoon of dochter de lievelingsbadjas van jouw kind laten borduren. In vrolijke kleurtjes & hippe lettertypen kun je de naam van jouw kind op iedere kinderbadjas laten borduren. Waanzinnig leuk om te geven en je kind zal zich tijdens deze sfeervolle dagen extra speciaal voelen. Onze kinderbadjassen zijn knuffelzacht en heerlijk om je kind in te wikkelen na het opstaan of in de avond als hij of zij nog even mag opblijven.

Onze levertijd is voor badjassen zonder borduring 1 werkdag en voor badjassen met borduring 2 werkdagen. Rond deze drukke periode is er regelmatig vertraging bij POSTnl, dus zorg dat je je kerstbestelling op tijd plaatst.

Fijne Kerstdagen gewenst van team badjas.com!

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 2