Tips voor Sint cadeau's | Onvergetelijk, persoonlijk & betaalbaar

Menig ouder zit met hun kroost in november al wekelijks met wortel en wat stro bij de schoorsteen. Met rode konen op de snoetjes van je zoon of dochter worden de schoentjes gevuld met stro & wortel. Dat is natuurlijk voor het paard van Sinterklaas: Americo! Ja, we moeten massaal zorgen voor goede voeding voor het edele dier - en tevens voertuig - van de Goede Sint. Te paard worden namelijk de meeste cadeau's bezorgd. Sinterklaas heeft een groot netwerk van leveranciers van prachtige cadeau's van topkwaliteit. De Sint & de kwaliteitspieten willen namelijk het beste voor alle mensen - met name kinderen - die het hele jaar zoet zijn geweest! Ook badjas.com is een trouwe toeleverancier van de Heilige Sint.

Hulp sinten opgelet! Veel ouders fungeren als hulp Sint en shoppen dan ook online de meest leuke cadeau's om hun gezin en kinderen mee te verblijden. Wij hebben voor jou een speciale selectie gemaakt van de leukste Sinterklaas cadeautjes die jij jouw kids of familie kunt schenken: van budget tot luxe. Zo hebben we leuke, behaaglijke sokken in ons Sint assortiment, maar ook badjassen voor jong & oud!

TIP: Kinderbadjassen met naam van je kind. Dat onze collectie kinderbadjassen, heren badjassen & damesbadjassen veelzijdig is, is geen geheim. Echter zijn wij meer dan dozenschuiver en verblijden wij wekelijks honderden klanten met een gepersonaliseerde badjas. Onze inpandige borduurafdeling kan op zeer professionele wijze de naam van jouw kind weergeven op vrijwel iedere gewenste badjas. Kinderen zijn gek op spullen met hun naam er op. Hoe leuk is het om jouw kleine telg te verrassen met een persoonlijke kinderbadjas met naam! Je hebt de keuze uit moderne lettertype & hippe kleurtjes borduurgaren. Borduren is allang niet meer saai op badjas.com. Bezorg jouw kind een onvergetelijke Sinterklaas met een kinderbadjas is zijn of haar favo kleur of print mét naam.

Mocht je advies wensen betreft jouw badjas Sinterklaas cadeau? Bel of mail onze klantenservicepieten en zij helpen je graag!

Fijne Sinterklaasavond!

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3