Witte badjassen

Filter uw productenPagina 1 van 2

Welkom op de leukste online badjassenwinkel binnen de Benelux. Je bent terecht gekomen op de pagina voor witte badjassen. Een witte badjas is voor mensen die houden van een pure & frisse touch, dat is een ding wat zeker is. Of je nu een witte badjas zoekt van elegant velours katoen of liever een witte fleece badjas om je heen slaat: Wij hebben het allemaal op een badjas.com. Bekijk hieronder al onze witte badjassen voor mannen, vrouwen & kinderen.  

Witte badjas kopen?
Het is de klassieker onder de badjassen qua kleur: wit. In de sauna, in hotels: wit staat synoniem voor sereen, hygiënisch en ontspannend. Wil je een witte badjas online kopen, dan vind je ze op Badjas.com. Een badjas in het wit is er als damesbadjas, herenbadjas en kinderbadjas. Er zijn vele soorten, mooie badjassen in deze 'kleur'. Van helder wit tot meer gebroken wit, neigend naar beige.

Verschillende soorten witte badjassen
Er zijn diverse merken, soorten en ontwerpen van witte badjassen: kort, lang, met en zonder capuchon, van 100% katoen, 100% hoogwaardig fleece, in effen en - bijvoorbeeld - met leuke print. Ook leent een badjas die zich bevindt in dit reine kleurenspectrum zich uitstekend om deze te laten borduren. Heb je nog een specifieke vraag met betrekking tot een witte badjas? Of het nou gaat om de maat, het merk, wil je een groot aantal witte badjassen bestellen of meer info over het kopen van een witte badjas met naam of andere borduring? Wij helpen je graag. 

Witte badjassen met borduring van naam
Als online specialist in het borduren van badjassen geven wij het advies om te kiezen voor een witte badjas. Wit is mogelijk wel wat besmettelijk, maar wel dé perfecte achtergrondkleur om een borduursel mooi op te late uitkomen. Je hebt de keuze uit de meest mooie kleurtjes borduurgaren & strakke lettertypen. Je ontwerpt dus eigenlijk gewoon je eigen badjas. Hoe het werkt? Zeer eenvoudig! We hebben voor onze klanten een borduurtool ontwikkeld waar je binnen een paar filteropties jouw badjas met borduring hebt ontworpen. Vrijwel alle kinder-, heren- & dames badjassen uit onze verrassende collectie zijn overigens geschikt voor borduring van naam of leuke tekst. 

Jouw logo op een badjas laten borduren?
Of jij nu een klein bedrijfje aan huis hebt of inkoper bent van een grote winkelketen: ons bedrijf is ingericht op het borduren van badjassen van kleine tot grote aantallen. Een badjas met logo is een geweldige promotie van je bedrijf. Als je kiest voor de weergave van je bedrijfslogo op een katoenen badjas is de kans groot dat je medewerker of relatie de badjas ook naar de sauna draagt. Dan is jouw bedrijf goed zichtbaar voor een grote groep mensen. Je hebt de keuze uit vrijwel alle moderne kleurtjes én strakke lettertypen. Als je geïnteresseerd bent in een badjas met logo, mail je logo dan naar [email protected] en ontvang een scherpe prijsofferte.

 

Lees meer