Unisex badjassen: een badjas voor hem én voor haar!

Filter uw productenPagina 1 van 4

Je hebt badjassen voor dames, badjassen voor heren, maar ook badjassen voor beiden! Unisex badjassen zijn er voor hem én voor haar. Een unisex badjas kan derhalve worden gedragen door zowel een man als een vrouw. En het leuke is: je kunt dus samen exact dezelfde uitkiezen. Zo voel je nog eens extra goed dat je simpelweg bij elkaar past!

Op deze pagina's tref je onze speciale selectie van modellen die mooi staan bij een man en evenzeer fijn zijn voor de vrouw. 's Ochtends aanschuiven bij het ontbijt, in dezelfde ochtendjas; zeker in het weekend is het een heerlijk gevoel. Of 's avonds uitgebreid Netflixen met beide badjassen haast ineengesmolten naast elkaar... Een badjas is er voor de warmte. Voor een gerieflijk gevoel. Maar een badjas is ook gewoon een extraatje. Tussen alle stress door voor de nodige, ultieme relax-beleving.

Welbehagen voor elk individu
Natuurlijk kies je ook gewoon als single voor jouw eigen welbehagen. Het uitgebreide aanbod badjassen op deze site is voor jou nóg groter met deze unisex collectie erbij. Of je maakt als partners lekker ieder je eigen keus. Als je je er maar prettig in voelt, zo luidt ons credo. Op welke badjas valt je oog? Je ziet op deze pagina badjassen voor hem en haar, in allerlei kleuren en ook designs. Een overdadig assortiment met allerlei modellen waarin je je optimaal kunt ontspannen. Van uitgekiend materiaal. Wordt het luxueus satijn of dito velours katoen? Of kies je een ongekend zachte, duurzame badjas van fleece? In huis of in de sauna er trendy bijlopen of liggen, dat gaat ook met één van deze unisex badjassen vloeiend en vanzelf!


Wist je dat >>> een unisex badjas meestal in een neutrale kleur is zoals wit, zwart, grijs of donkerblauw? Deze kleuren, zo leert de ervaring, vallen het meest in de smaak bij mensen die op zoek zijn naar een unisex badjas. Maar je vindt hier ook allerlei andere kleuren en opties. De keuze is reuze en natuurlijk... geheel aan jou!

 

Unisex badjas voor sauna
We stipten het al aan: de unisex badjas voor in de sauna. Ben je een liefhebber van welness en spa? Vind je dat een regelmatig bezoek aan de sauna voor jou onmisbaar is, maar zie je er eigenlijk tegenop om in je nakie tussen al die anderen op een handdoekje te zitten? De oplossing is eenvoudig, voor alle mannen en vrouwen die hetzelfde hebben: de unisex saunabadjas. Van volledig luchtdoorlatend materiaal, zodat je het niet onnodig warm krijgt. De stof van een badjas voor de sauna neemt overmatig zweet en vocht op, en zo blijft je huid heerlijk droog. Deze katoenen badjassen zijn ook na een douche erg prettig. Bovendien neem je zo'n saunabadjas prima mee op vakantie of naar het strand. Comfort gegarandeerd!

Unisex badjas laten personaliseren?
De kamerjassen, ochtendjassen en andere unisex badjassen op deze pagina's kunnen ook van satijn zijn of bijvoorbeeld aangenaam flanel fleece. Alle kenmerken van de badjas die geschikt is voor dames en heren vind je bij de productomschrijving zelf. Daar lees je ook of je jouw nieuwe unisex badjas kunt laten personaliseren. Met je naam, een geestige tekst of wie weet wel een quote die jou op het lijf is geschreven. Ook superleuk als origineel cadeau!

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

 

Lees meer