Badjas dames badstof

Filter uw producten


Pagina 1 van 3

Een badjas dames badstof is eigenlijk voor iedere vrouw onmisbaar. Deze badjassen zijn namelijk heerlijk om te dragen en zorgen voor een ontspannend gevoel. Trek de badjas na het douchen aan of gewoonweg tijdens een avondje relaxen op de bank. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat de onderstaande badjassen uit ons assortiment van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn, waardoor deze in staat zijn om jarenlang mee te gaan. Voor meer informatie over deze prachtige badjassen raden wij je aan om verder te lezen of om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag alles wat je wilt weten.

Waarom kiezen voor een badjas dames badstof?

Indien je nog niet bekend bent met de voordelen van een badstof badjas brengen wij hier graag verandering in. Badstof wordt gemaakt van katoen en deze stof voelt heerlijk zacht aan op de huid. Daarnaast spreekt het natuurlijk voor zich dat de badjassen beschikken over een vochtabsorberende werking, waardoor je nooit lang last zal hebben van een vochtig lichaam nadat je uit de douche of uit bad komt. Hiernaast zit de badjas dames badstof comfortabel en geniet je van ultieme bewegingsvrijheid, waardoor het mogelijk is om volledig tot rust te komen.

De mogelijkheden bij Badjas.com

Binnen de webwinkel van Badjas.com kan je terecht voor de aanschaf van een badjas dames badstof in allerlei verschillende soorten en maten. Zo bieden we badjassen in vele verschillende kleuren aan en is het tevens mogelijk om te kiezen voor varianten die zijn voorzien van een leuke en opvallende print. Ben je op zoek naar een specifieke badjas met een capuchon? Ook dan kan je binnen onze webwinkel terecht. Zoals je hebt kunnen zien en lezen zijn de mogelijkheden bij Badjas.com op het gebied van een badjas dames badstof dan ook bijzonder uitgebreid. Wij nodigen je dan ook graag uit ons volledige assortiment te bekijken.

Niet alleen voor thuis

Naast dat een badjas dames badstof thuis gedragen kan worden zijn deze badjassen ook uitstekend geschikt indien je een sauna of een wellness wilt bezoeken. De vochtabsorberende werking in combinatie met het comfort van de badjassen zal er dan ook zeker voor zorgen dat jij aan je welverdiende rust toekomt. Wel is het belangrijk om te controleren of de desbetreffende sauna of wellness badkledingdagen aanbiedt, aangezien het in sommige spa’s enkel en alleen mogelijk is om deze naakt te betreden.

Wassen

Een badjas dames badstof kan eenvoudig gewassen worden in wasmachine. Wij raden het echter wel aan om de badjassen op maximaal 30 graden te wassen. Eventueel is het mogelijk om wasverzachter toe te voegen, maar hierdoor zal de absorberende werking van de badjas mogelijk wel verloren gaan. Wanneer dit geen probleem voor je is zal de wasverzachter ervoor zorgen dat de badstof badjassen nog zachter worden. Klaar met wassen? Dan stop je de badjas eenvoudig in de droger. Houdt hierbij echter wel rekening met een mogelijke krimp.

Een gepersonaliseerde badjas

Wil je jezelf verwennen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een gepersonaliseerde badjas dames badstof. Bij Badjas.com is het namelijk mogelijk om je badjas te voorzien van een leuke tekst. Hierbij kan je denken aan je eigen naam of aan een leuke quote. Door gebruik te maken van de beschikbare borduurtool op onze website is relatief eenvoudig om je eigen badjas te ontwerpen. Mocht je hier nu hulp bij nodig hebben is het uiteraard geen enkel probleem om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De klantenservice van Badjas.com staat iedere dag opnieuw klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar via het volgende nummer: 0251-273040. Hiernaast is het natuurlijk ook mogelijk om ons te mailen. Maak in dit geval gebruik van het volgende e-mailadres: [email protected] Wij voorzien je graag van alle informatie die je nodig hebt over een badjas dames badstof uit ons assortiment.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: