Witte badjas dames

Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Een witte badjas dames aanschaffen? Dat is mogelijk binnen de webwinkel van Badjas.com. Witte badjassen zien we voornamelijk terug in hotels of bijvoorbeeld in een sauna of wellness. Wij hebben dan ook meerdere varianten die zijn gemaakt van katoen en uitstekend vocht kunnen opnemen. Ben je echter op zoek naar een dames badjas wit van een ander materiaal? Ook dan zal je binnen ons assortiment vinden waar je naar op zoek bent. Bekijk nu ons volledige aanbod hieronder of lees verder voor meer informatie.

Een witte badjas dames zorgt voor ultiem draagcomfort

Indien je al bekend bent met Badjas.com zal je inmiddels weten dat wij enkel en alleen badjassen in het hogere segment verkopen. Dit betekent dat de badjassen binnen onze webwinkel zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals bijvoorbeeld velours katoen of hoogwaardig fleece. Hierdoor zijn onze badjassen in staat om jarenlang mee te gaan en bieden ze daarnaast ultiem draagcomfort. Wil jij het comfort van een witte badjas dames uit ons assortiment nu eens zelf ervaren? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog via onze webwinkel.

Ons aanbod

Wanneer je al een blik hebt geworpen op het beschikbare assortiment hieronder zal je hebben geconcludeerd dat wij een dames badjas wit in allerlei verschillende soorten en maten aanbieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een stijlvolle kimonabadjas van satijn, maar behoort een traditionele witte badjas dames met een sjaalkraag of capuchon uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bedenk voorafgaand aan je bestelling dan ook goed na over welke dames badjas wit het beste bij je past.

Wassen

Wit is natuurlijk een prachtige kleur, maar het nadeel aan een witte badjas is dat deze snel vies kan worden. In dit geval is het natuurlijk wel van belang dat je weet hoe je de witte badjas dames op de juiste manier moet wassen. Wij willen je dan ook benadrukken dat het verstandig is om de was- en droogvoorschriften door te lezen. Deze voorschriften vindt je bij de productspecificaties en zorgen ervoor dat je badjas in staat is om nog langer mee te gaan.

Contact opnemen met de klantenservice van Badjas.com

Bij Badjas.com staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Vandaar dat onze klantenservice dan ook zeven dagen per week van 09:00 tot 21:00 telefonisch voor je klaarstaat om al je vragen te beantwoorden. Bel naar 0251-273040 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij kunnen je voorzien van advies op maat en meer vertellen over een witte badjas dames die je interesse heeft gewekt.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: