Wafel badjas dames

Filter uw producten












Pagina 1 van 1

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een katoenen badjas is een wafel badjas dames aanzienlijk minder bekend. Dit wil echter niet zeggen dat deze badjassen niet van uitstekende kwaliteit zijn en het mogelijk maken om volledig te ontspannen. Binnen de webwinkel van Badjas.com vindt je een diverse collectie aan wafel badjassen. Bekijk onze volledige collectie hieronder of lees verder indien je behoefte hebt aan meer informatie over deze badjassen. Mocht je er na het lezen van deze informatie nog niet helemaal uitkomen is het natuurlijk ook nog altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor advies op maat.

Wat is een wafel badjas dames precies?

Wanneer we het hebben over een badjas wafel dames bedoelen we hiermee badjassen die zijn voorzien van een wafelpatroon. Wanneer je onderstaande badjassen zorgvuldig bekijkt zal je dit patroon dan ook zeker herkennen. Een wafel badjas is dun en daardoor licht in gewicht. Het geringe gewicht zorgt er dan ook voor dat deze badjassen uitstekend rondom het lichaam vallen, waardoor de wafel badjas dames enorm comfortabel zal aanvoelen.

Overige voordelen van een badjas wafel dames

De badjassen met een wafelpatroon binnen ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardig wafelkatoen. Zoals je misschien wel weet is katoen uitstekend bestand tegen vochtige omgevingen en dit komt doordat materiaal beschikt over een goed vochtabsorberend vermogen. Ook wanneer je met een vochtig lichaam de badjas aantrekt zal deze snel drogen worden, waardoor je het bijvoorbeeld nooit koud zal hebben. Dit maakt een badjas wafel dames dan ook zeer geschikt voor een bezoek aan de sauna of wellness. Wanneer je goed oplet zal je dan ook zeker constateren dat vele andere bezoekers deze comfortabele badjassen dragen.

Een persoonlijke touch toevoegen?

Wil jij je wafel badjas dames voorzien van een persoonlijke touch? Dan is het mogelijk om deze badjas te laten borduren met bijvoorbeeld je naam, een datum of een pakkende quote of tekst. Door middel van de borduurtool van Badjas.com is het mogelijk om je eigen badjas te ontwerpen. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende lettertypen en kleuren van het borduurgaren. Hierdoor wordt het mogelijk om jouw badjas wafel dames volledig naar eigen wens samen te stellen en haal je dus een unieke en stijlvolle wafel badjas in huis.

Contact opnemen?

Wil jij contact opnemen met de klantenservice van Badjas.com? Bijvoorbeeld, omdat je behoefte hebt aan meer informatie over een specifieke wafel badjas dames uit ons assortiment? Dan is dit zowel telefonisch als via e-mail mogelijk. Wij zijn zeven dagen per week van 09:00 tot 21:00 telefonisch bereikbaar via het volgende nummer: 0251-273040. Liever mailen? Maak dan gebruik van het volgende e-mailadres: [email protected] Wij voorzien je met veel plezier van alle informatie over een wafel badjas dames.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: