Kimono badjas dames

Filter uw productenPagina 1 van 2

Een kimono badjas dames aanschaffen? Dan begrijpen wij je volledig, aangezien deze badjassen gekenmerkt worden door hun elegantie, glans en prachtige uitstraling. Een kimono zorgt er dan ook voor dat je altijd stijlvol voor de dag kunt komen of dit nu ’s ochtends, ’s avonds of ’s nachts is. Uiteraard heb je binnen het assortiment van Badjas.com genoeg mogelijkheden en wij raden je dan ook zeker aan om ons volledige aanbod hieronder te bekijken. Laat je verassen door onze mogelijkheden en bestel jouw kimono vandaag nog.

Wat is een kimono badjas dames precies?

Kimono’s worden al eeuwenlang gedragen en komen oorspronkelijk uit Japan. Dit kledingstuk is te herkennen aan de wijde mouwen en de nachtjapon wordt door middel van een ceintuur dichtgemaakt. In de meeste gevallen is er sprake van een strikceintruur en dit koord draagt dan ook zeker bij aan de uitstraling van een kimono badjas dames. Door de ruime overslag ben je er tevens van verzekerd dat de pasvorm vrijwel altijd goed is.

Geschikt voor thuis en in de sauna

Het fijne aan een kimono badjas dames is dat dit kledingstuk zowel thuis als bijvoorbeeld in de sauna gedragen kan worden. Het spreekt natuurlijk voor zich dat het heerlijk wakker worden is met dit comfortabele kledingstuk. Wanneer je de kimono graag naar de sauna wilt dragen raden wij je aan om te kiezen voor een variant die is gemaakt van katoen, aangezien dit materiaal beschikt over een vochtabsorberende werking. Ga je de kimono badjas dames vooral thuis dragen? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor kimono’s die zijn gemaakt van satijn polyester.

Een stijlvolle en elegante badjas in alle maten

Iedere vrouw verdient een stijlvolle badjas waarin ze haarzelf kan zijn en volledig tot rust kan komen. Dit is dan ook precies de reden waarom wij ervoor hebben gekozen om een kimono badjas dames in vele verschillende maten aan te bieden. Ook wanneer je dus een ‘maatje meer’ hebt is het bij Badjas.com prima mogelijk om een kimono te vinden die bij je past. Mocht je nu advies nodig hebben over de kimono’s uit ons assortiment raden wij je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen je namelijk voorzien van alle informatie die je nodig hebt en eventueel zelfs van advies op maat.

Neem contact op met Badjas.com

Onze klantenservice medewerkers staan zeven dagen per week telefonisch voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Twijfel op het moment van vragen dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit is telefonisch mogelijk door te bellen naar 0251-273040 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Wij kunnen je de informatie bieden waar je naar op zoek bent, zodat het voor jou aanzienlijk gemakkelijker zal worden om een passende kimono badjas dames aan te schaffen.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: