Roze damesbadjassen vol liefde

  • Geplaatst op
Roze damesbadjassen vol liefde

Er hangt liefde in de lucht! Dat is wat je van binnen voelt in onze waanzinnig leuke badjassen met hartjes dessin!

ALL YOU NEED IS LOVE! En zo is het gewoon. Menig Nederlander zat op het puntje van zijn of haar stoel als Robert ten Brink harten lijmde en onbesproken liefdes liet uitspreken via een tape. Met plaatsvervangende schaamte – hoe mensen dat in vredesnaam durfde – was het wel smullen. Mannen moesten verplicht meekijken en deden net of ze er niets aan vonden, maar keken heus wel stiekem achter hun krant of smartphone. Aangezien je niet alleen liefde voor een partner, maar ook voor je kids of dieren kunt voelen zijn damesbadjassen met hartjes dessin breed vertegenwoordigd. Hartjes badjassen zijn cute en ook nog eens tijdloos. Het symbool van de liefde kan immers nooit uit de mode raken. Wist je dus nog niet welke damesbadjas jij wilt bestellen, bekijk dan eens onze lieve, romantische badjassen met hartjes print!

 

 

Roze fleece badjassen met hartjes patroon

Je hebt op badjas.com de keuze uit verschillende modellen en materialen. Dit is ook aan de orde als jij op zoek bent naar een badjas vol liefde. Zo hebben wij comfortabele, zachte badjassen met hartjes dessin in ultrazacht fleece materiaal. Fleece heeft de prettige eigenschap dat het zacht aanvoelt en je lichaam goed warm houdt. Ook heb je nog de keuze of je gaat voor hartjes badjas met capuchon of een hartjes badjas met sjaalkraag. Daar wordt je toch gewoon vrolijk van.

Katoenen badjassen met hartjes – ook voor de sauna!

Ben je niet verliefd? Nou, dan wordt je het vanzelf tijdens het dragen van onze waanzinnig leuke hartjes badjassen van katoen. Onze damesbadjassen met all-over hartjes dessin zijn zowel geschikt voor thuis als voor in de sauna. Katoen neemt namelijk goed vocht op en heeft een sneldrogend effect. Dit zijn eigenschappen van een badjas die belangrijk zijn in de warme & vochtige omstandigheden van de sauna. Damesbadjassen met hartjes, gemaakt van katoen, hebben wij ook in capuchon uitvoering. Dit geeft naast het liefdevolle all-over dessin nog eens een stoere touch aan jouw droombadjas!

Als jij niet zoveel hebt met hartjes, maar liever wilt shinen als een star. Geen zorgen, dan hebben wij ook badjas met sterrenprint. Ook erg leuk en uiteraard leverbaar in diverse uitvoeringen!

Shop ze!