September = Zwemtember | 10% korting op alle badjassen

  • Geplaatst op
September = Zwemtember | 10% korting op alle badjassen

Hi, vandaag hebben wij leuk nieuws voor onze klanten! De maand september is officieel omgedoopt tot Zwemtember. Dit initiatief gaat uit van Sportfondsen. Zij staan voor een vitaal & gezond Nederland en deze mening delen wij badjas.com. Geregeld posten wij al via onze blogartikelen leuke tips & weetjes als het om een 'healthy lifestyle' gaat. Hier op kantoor zijn wij bewust als het om onze gezondheid gaat. Als je onze blogartikelen regelmatig leest zie je dat wij je voorzien van leuke artikelen rond mediteren, gezonde voeding & ontspannen leven. Bewegen is misschien wel het belangrijkste om fit door het leven te gaan. Naast badjassen om in te ontspannen bestellen onze klanten bij ons ook de perfecte sauna badjas of kinderbadjas voor na de zwemles. Als online aanbieder in dames-, heren- & kinderbadjassen stimuleren wij een gezond Nederland en geven in de maand Zwemtember 10 % korting op ons gehele badjassen assortiment.

 

10% badjas korting op de gehele badjassen collectie

Onze veelzijdige dames- heren - & kinderbadjassen collectie maakt indruk door de prachtige materialen, mooie dessins & mooie pasvormen. Zwemmen en badjassen zijn nauwer met elkaar verbonden als je in de eerste instantie zou denken. Neem nu een bezoek aan de sauna. Tussen de geurige, aromatische opgietingen is het nemen van heerlijke baden meer regel dan uitzondering. In grotere sauna complexen is er ook vaak een groot zwembad aanwezig. Eigenlijk komt bij alle ontspanningsactiviteiten in de sauna een badjas goed van pas. Zoals we net al even benoemde is het heerlijk om je lieve zoon of dochter met open armen op te vangen met een zachte kinderbadjas. Onze katoenen kinderbadjassen van Badrock zijn allen vervaardig uit hoogwaardig katoen. De binnenzijde van de kinderbadjassen zijn van zacht badstof-katoen en de buitenzijde is modern velours-katoen. Velours-katoen is feitelijk badstof-katoen wat een extra behandeling heeft ondergaan. Dit geeft de luxueuze & glimmende uitstraling aan onze katoenen badjassen. Je hebt de keuze uit allemaal leuke kleurtjes!

Dé perfecte sauna badjas of kinderbadjas na de zwemles is van katoen!

Binnen ons verrassende badjassen aanbod kun je uiteraard badjassen in verschillende materialen, dessins en modellen shoppen. Naast badjassen van verschillende soorten katoen hebben wij ook een groot aanbod in waanzinnig leuke fleece badjassen. Als jij door Zwemtember enthousiast bent geworden om meer te gaan zwemmen, kies dan voor een heren-, of dames badjas van katoen. Katoen heeft namelijk de prettige eigenschap dat het een hoge absorptiegraad heeft en een goed ventilerend vermogen. Ook het sneldrogende effect is heel fijn nadat je lichaam en haren nat zijn geworden na een paar baantjes trekken. Katoenen badjassen zijn niet alleen lekker voor naar de sauna of na het zwemmen, maar ook heerlijk om thuis in te Netflixen of chillen.

Onze makkelijke filters navigeren jou zó naar jouw perfecte badjas!

Laat jouw goede voornemen om actief mee te doen in de maand Zwemtember niet zwemmen!