Crazy Comfort

Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Welkom op badjas.com, dé online badjassen winkel van de Benelux! In onze uitgebreide webwinkel shop je de meest leuke & stijlvolle badjassen van verschillende toonaangevende labels. Omdat wij onze klanten graag zo goed mogelijk informeren hebben wij van ieder prestigieus merk een mooie merkenpagina. Eigenzinnige, creatieve & een tikkeltje alternatieve types zijn aangekomen op de juiste infopagina. Op deze pagina presenteren we namelijk de duurzaam geproduceerde & opvallende ‘Crazy Comfort’ badjassen!

Crazy comfort badjassen met hippe prints | Unisex modellen

Even een momentje voor jezelf is tegenwoordig belangrijker dan je denkt. Opladen noemen we dat. En wat is nu de perfecte outfit om te dragen tijdens je relaxmomenten? Precies, een te gekke badjas! Van Crazy Comfort natuurlijk. Het gave label is opgericht door een aantal studenten die met oog voor duurzaamheid hippe badjassen hebben ontworpen. Alle badjassen van Crazy Comfort zijn gemaakt van een mix van ecologisch katoen & polyester. Zachter bieden we ze niet aan! Het 80 % katoen en 20 % polyester is de ultieme mix voor een werkelijk zijdezachte badjas. Fleecebadjassen zijn uiteraard ook zacht, maar zijn weer vrij warm en niet geschikt voor de sauna. De Crazy Comfort badjassen hebben net als volledige katoenen badjassen een hoge absorptiegraad en ventileren goed. Dus ideaal bestand tegen de warme & vochtige omstandigheden van de sauna. Alle gave badjasontwerpen zijn unisex en dus voor hem & haar. Op badjas.com shop je bijvoorbeeld: een badjas met kokosnoten, een badjas in retro-stijl, een badjas met partners of een badjas met toekans.

Duurzaam geproduceerde badjassen van Crazy Comfort

Steeds vaker horen we dat kleding duurzaam wordt geproduceerd. Deze uitspraak wordt nogal snel gedaan, maar in vele gevallen is er niet volop aan mens & milieu gedacht. Het trendy label ‘Crazy Comfort’ heeft dat wel degelijk. Dat maken zij kenbaar door vier duurzaamheidscertificaten die zij ook op hun eigen website presenteren met trots. Het gaat om de certificaten; GOTS, FSC, R-PET & Oekotex 100 Standards.

Voor eigenzinnige types met een groot gevoel voor stijl!

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: