Pastunette

Pastunette werd opgericht in 1969 en is sindsdien een hardloper op de badjassenmarkt. Dit heeft het merk deels te danken aan de aantrekkelijke dessins, maar vooral aan de kwaliteit en de pasvorm. Van een Pastunette-badjas heb je jarenlang plezier!

Pastunette ontwerpt badjassen voor zowel heren als dames. In het ontwerpproces gaan kwaliteit en looks hand in hand. De badjassen zijn vervaardigd van hoogwaardige fleece of katoen en uitgevoerd in diverse kleuren en prints. De badjassen hebben een luxueuze uitstraling en zijn ontworpen met oog voor detail. 

Anders dan anders
Het leuke van een Pastunette-badjas is dat ze anders dan anders zijn. Met andere woorden; niet standaard. Dit merk je in de subtiele kleurencombinaties maar ook in het ontwerp. De badjassen zijn ontworpen met oog voor detail om ze zo een unieke twist te geven. Denk hierbij aan een satijnen ceintuur of een patroon dat subtiel verwerkt is in de stof. Een badjas van Pastunette is dus met recht one of a kind!

Een Pastunette-badjas voor ieder
In de collectie van Pastunette vind je badjassen voor zowel dames als heren, in verschillende maten. Alle badjassen van dit stijlvolle merk zijn scherp geprijsd zodat je voor jouw badjas nooit teveel betaalt. De badjassen zijn regelmatig in de aanbieding en vanwege de gunstige prijs-kwaliteitverhouding ook erg geschikt om cadeau te geven.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1