Van Dyck

Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Een nieuwe badjas nodig? Hier vind je alle beeldschone & luxe badjassen van VanDyck op een rij. Omdat wij onze klanten graag goed informeren hebben wij een infopagina van ieder merk op badjas.com. Zo weet je precies waar het merk voor staat en wat je kunt verwachten als je – in dit geval  - een VanDyck badjas koopt.

Luxe VanDyck badjassen in modieuze kleuren

VanDyck badjassen zijn pure allure. Dit merk valt in het hoog segment en draag je bijna als een sieraad. Verwen jezelf of je vriend/familielid vandaag nog met één van onze schitterende VanDyck badjassen. Een aanwinst voor je garderobe. De best verkochte badjassen van het prestigieuze label zijn de hoogwaardige sjaalkraag badjassen van velours-katoen. Velours is misschien wel de meest luxueuze stof voor een badjas. Velours-katoen is feitelijk kort geschoren badstof-katoen, badstof wat een extra behandeling heeft gehad. De lusjes worden kort geschoren en hierdoor ontstaat luxe velours. Een lust voor het oog.

VanDyck damesbadjassen in natuurlijke kleren online kopen

Het chique fashion label volgt alle trends op de voet, dit jaar komen natuurlijke kleurtinten en pastelkleuren veel voor. Neem bijvoorbeeld de elegante witte badjas met taupekleurige details of de grijze badjas met een beige afwerking. Ook in een zachte mintgroene kleur hebben we een prachtig exemplaar om jouw relaxmomenten in door te brengen. Zodra je de VanDyck badjas om je heen slaat geniet je direct van het zachte draagcomfort. Je betaalt dan misschien iets meer, maar dat is direct voel- en merkbaar als je de badjas in levende lijve ziet.

Wij zeggen: doen! Gewoon omdat het kan.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: