Cawö

Het Duitse merk Cawö produceert al meer dan 60 jaar kwalitatief hoogwaardige badjassen. De badjassen zijn gemaakt van luxe katoen en voorzien van stijlvolle dessins. In ons assortiment vind je van dit geraffineerde merk zowel dames- als heren badjassen.

Cawö laat zien dat looks en kwaliteit prima samengaan. Alle badjassen van dit merk zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig katoen en daarnaast voorzien van een stijlvolle, aansprekende print. De badjassen hebben een goede pasvorm en voelen prettig aan op de huid. Alle modellen zijn in diverse maten verkrijgbaar zodat wat uw maat ook is, u zeker zult slagen voor een badjas van dit Duitse merk. De badjassen zijn vervaardigd met oog voor detail en zijn luxe afgewerkt. 

Duurzaam vervaardigd volgens de Oeko-tex standaard
Kiezen voor een badjas van Cawö betekent kiezen voor kwaliteit. Cawö badjassen worden namelijk duurzaam geproduceerd. Daarnaast zijn alle Cawö badjassen vervaardigd volgens de Oeko-tex standaard. Dit betekent dat de badjassen vrij zijn van schadelijke stoffen. Dit is niet alleen beter voor je huid en je gezondheid, maar ook voor de natuur.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1