Playshoes

Filter uw producten












Pagina 1 van 1

Playshoes badjassen, wat een plaatjes! Wie van kinderen houdt, houdt ook van de levendigheid en rumour wat kinderen veelal uitstralen. Onderweg naar het volwassen zijn is veiligheid één van de belangrijkste peilers om je kind blij & gelukkig de wereld in te begeleiden. Bij veiligheid denk je automatisch ook aan behaaglijkheid, dus aan een knuffelzachte badjas!

De beste kwaliteit fleece
De kinderbadjassen van Playshoes zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit fleece. De kindermodellen vallen soepel om het lijfje van je kind. Ook ravotten kan prima in de ontwerpen van Playshoes. Fleece houd je kind goed warm en voelt heerlijk zacht tegen het tere huidje van je kind. 

Maak mooie herinneringen in onze Playshoes badjassen
Deze badjas is gemaakt van de allerbeste kwaliteit fleece. De jas draagt lekker licht en voelt fantastisch. Denk zelf maar eens aan je eigen jeugd en wat je hebt onthouden? Precies, dat je die ene pyjama of badjas kreeg voor Sinterklaas en deze gelijk aantrok. Met mama en/of papa lekker warm thuis samenzijn, dat zijn momenten om nooit meer te vergeten. Het toonaangevende kinderbadjassenlabel staat bekend om kinderbadjassen met vrolijke prints. De keuze is zeer uiteenlopend van kinderbadjassen met voetballen tot kinderbadjassen met strepen, stippen of bloemen.

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: