Relax Company

Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Relax Company: Hét ideale kledingstuk is een badjas. Met de focus op relaxen in stijl – omhuld in kleuren uit de natuur – hebben wij ons badjassenlabel met succes gelanceerd. Een weloverwogen, strategische zet van ons is de prijsstelling. Laagdrempelig relaxen in stijl: dat doet je in een badjas van Relax Company.

Even tijd voor jezelf in een badjas in natuurtinten
Het label 'Relax Company' heeft eigenlijk als missie om mensen dagelijks in ultieme zachtheid even tijd voor zichzelf te nemen. Dat gebeurt natuurlijk veel te weinig in deze hectische tijden. Het betaalbare, stijlvolle badjassenlabel weet op bijzondere wijze comfort, zachtheid & natuurlijke kleuren samen te brengen in haar badjasontwerpen. Zo kun je in de collectie badjassen van Relax Company onder andere groene badjassen & taupe kleurige badjassen terugvinden. De kleur groen is geïnspireerd op de kleur van mos en de taupe badjas van fleece doet denken aan de natuurlijke kleurtint van klei.

Fleece badjassen voor jarenlang draagplezier
Als ontspannen badjassenlabel ligt de focus met name op badjassen waarin relaxen nog behaaglijker is. Dan is hoogwaardig flanel fleece het uitgelezen materiaal om de kinderbadjassen & volwassen badjassen uit te vervaardigen. Onze Relax Company badjassen voelen heerlijk zacht tegen je lichaam en zijn voorzien van warme sjaalkraag. Door middel van een bindceintuur sluit je de badjas en kun jij heerlijk languit op de bank ploffen met een boek. Een Netflixmarathon is natuurlijk ook nóg fijner in een ultiem zachte badjas van Relax Company.

Welke kleur kies jij?

 

 

Je vind bij ons altijd jouw ideale badjas! Bekijk ook eens ons volledige assortiment van: