Alle kleuren

Alle kleuren? Alle kleuren! Natúúrlijk zijn onze badjassen er in tal van tinten. Van klassiek badjassen-wit zoals je in hotels vaak ziet - maar ook veel bij mensen thuis - tot aan maritiem blauw, chique zwart, rood, groen, oranje, enzovoort, enzovoort. We voeren alle bekende kleuren van de regenboog, maar óók de minder vaak voorkomende. Denk aan badjassen in petrol, mint, aquablauw, pastelgroen, oker, alle roze varianten variërend van oudroze tot hardroze en felroze, taupe en bijvoorbeeld kobalt, lime, antraciet, turquoise, fuchsia en grijs gemêleerd.

Je kunt er in deze webshop voor badjassen eenvoudig op filteren en selecteren. Dat kan enerzijds via het menu, waar je nu bent. Of je gebruikt het filter. Je vindt hoe dan ook snel van elke voorkeurskleur de badjassen overzichtelijk bij elkaar.

Online een badjas kopen in jouw favo kleur
Kleur is een vaak een groot onderdeel als het gaat om de keuze van jouw droombadjas! Naast he model en materiaal bepaalt de kleur van je badjas vaak in grote mate jouw ochtend- & avondlook. Waar de één kiest voor een badjas in natuurtinten, kiest dan de ander voor een badjas in felle kleur of print. Let bij het kiezen van de juiste kleur ook altijd bij je huids- & haar kleur. Zo staan lichte kleuren weer heel mooi als je licht getint bent en staan mooie blauw tinten weer beter bij een blankere huid. 

Badjassen in felle kleuren van het label Badrock
Wil jij een opvallend fashion statement maken vanaf het moment dat je je bed uitkomt, dan is een badjas in felle kleuren echt iets voor jou. van het moderne merk 'Badrock' hebben wij twee katoenen badjassen collecties - velours katoen & badstof katoen - in 9 opvallende kleurtjes. Felrood, paars of opvallend aqua blauw zijn hier een voorbeeld van. Leuk toch? Van een badjas in een vrolijke kleur worden jij en je omgeving ook gewoon vrolijk. Wij zeggen: doen!

Ochtendjassen in rustige kleuren van het merk Relax Company
Het toonaangevende & betaalbare badjassenmerk 'Relax Company' ontwerpt enkel badjassen in rustige kleuren. Zij haalt haar kleurinspiratie uit de natuur. Zo associëren zij de taupekleurige fleece badjassen met klei, de groene fleece badjassen met mos en de helder licht blauwe badjassen met de kleur van de lucht. Het logo en de visie van het bedrijf staan in het teken van ontspanning en dat willen zij ook voor hun afnemers. Heb je het dagelijks dus druk, omhul je dan in de avonduren in de zachtheid & het comfort wat dit merk je biedt.

Of surf direct naar:

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 14