Ontwerp je eigen heren, dames of kinderbadjas!

  • Geplaatst op
Ontwerp je eigen heren, dames of kinderbadjas!

Zo is onze uitgebreide webwinkel niet enkel dé online leverancier badjassen, maar kun je op badjas.com je eigen badjas ontwerpen!

Wat leuk dat je dit blog leest over badjassen. Met grote regelmaat posten wij onder andere weetjes over badjassen of over onze uitgebreide webwinkel, badjas.com, die nog niet bekend zijn bij al onze klanten. Zo is onze uitgebreide webwinkel niet enkel dé online leverancier badjassen, maar kun je op badjas.com je eigen badjas ontwerpen! Wij hebben voor jou een speciale borduurtool ontwikkeld waar je op de badjas van je dromen een leuke tekst of naam kan laten borduren. Hoe gaaf is dat? Je hebt de keuze uit verschillende kleurtjes borduurgaren. Van neon geel tot goud, alles om van jouw zelf ontworpen badjas een ware eyecatcher te maken! Ook heb je de keuze uit meerdere lettertypen.

 

Badjas met borduursel in je eigen stijl

Personaliseren is helemaal van nu in deze drukke, snelle wereld. En laten we eerlijk zijn, het is toch leuk om een badjas te dragen die compleet in jouw smaak is ontworpen en niemand heeft. Sommige kiezer ervoor om de naam van dierbare, kinderen of zelf te laten borduren in een lettertype naar keuze. Andere vinden het juist leuk om een grappige tekst te laten borduren op zijn of haar droombadjas. Je hebt de keuze uit verschillende posities of een combinatie van meerdere plekken op de badjas. Je hebt de keuze op een mooi borduursel in maximaal 15 tekens op de borst, rug of mouw. Dit kan op al onze kinderbadjassen, heren badjassen & damesbadjassen! Onze webwinkel is makkelijk ingericht. Je navigeert op eenvoudige wijze naar jouw perfecte badjas en op iedere productpagina hebben wij een optie ‘ja, ik wil deze badjas borduren’. Deze makkelijke borduurtool zorgt ervoor dat jij de gewenste opties kunt kiezen en binnen een paar klikken ben je al klaar! Wist je dat wij een badjas zonder naam de volgende dag al leveren en voor een badjas met borduring is dat slechts één werkdag langer! Dus als je je mooie badjas vandaag voor 22.00 uur besteld, kun jij overmorgen al shinen in je unieke badjas exemplaar!