Badjassen van gamehelden, te leuk!

  • Geplaatst op
Badjassen  van gamehelden, te leuk!

Shop eenvoudig badjassen voor gamers eenvoudig onine, van Fortnite badjassen tot Supermario badjas van ultrzacht fleece.

Ja, dat hebben wij gewoon bij badjas.com, badjassen om jouw favo video op pc game in te spelen. Voor mensen tussen de 30 en 40 is bijvoorbeeld de stoere loodgieter Supermario & zijn broertje Luigi op en top nostalgie. Massaal waren we allemaal bezig om alle obstakels van de populaire Nintendo game te overwinnen om de prinses te redden. Nog steeds is Supermario populair voor jong & oud. Hoe gaaf is het als jij samen met jouw kind lekker kan gamen in een Supermario badjas van zacht fleece. Ook van het populaire broertje Luigi hebben bieden wij je een waanzinnig gave Luigi badjas. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van perfecte gamebadjassen!

 

Fortnite badjas of Zelda badjas?

Afhankelijk van de videogame waar jij addicted to bent kies je natuurlijk jouw gamebadjas. Hoe vervelend is het trouwens als jij net lekker aan het gamen bent en je wordt gestoord? Heel vervelend. Laat daarom jouw ouders of partner weten dat je even lekker aan het gamen bent en je volledig in het spel zit middels een Fortnite badjas. Wij hebben namelijk van zacht badstof katoen een Fortnite herenbadjas met de tekst ‘ Don’t disturb, I’m playing Fortnite’. Deze badjas is voorzien van ruime capuchon, want gamers gaan natuurlijk voor een stoere look. De tekst is op professionele wijze op de badjas geborduurd. Van de Nintendo game ‘The legend of Zelda’ hebben wij een werkelijk prachtige zwarte fleece badjas met gouden lijnen op het dessin. De Zelda badjas is vervaardigd uit hoogwaardig flanel fleece. Fleece badjassen voelen behaaglijk tegen je lichaam en houden je lichaam goed warm. De zwarte badjas geeft jouw een stijlvolle look. Deze zwarte game badjas is voorzien van zachte capuchon, comfy & stoer. Star Wars is vandaag de dag ook nog steeds een populaire game. In onze uitgebreide webwinkel shop je zelfs een Star Wars kinderbadjas voor jouw kleine telg.

 

Zo zie je maar, op badjas.com hebben wij badjassen voor iedereen. Onze game badjassen zijn scherp geprijsd en eenvoudig te bestellen. Als je deze vandaag binnen een paar klikken besteld voor 22.00 uur, heb je deze morgen al in huis! Handig toch? Op badjas.com maken wij het onze klanten namelijk graag makkelijk.