Geef je ochtendlook wat summer chic!

  • Geplaatst op
Geef je ochtendlook wat summer chic!

Relax Company haalt haar inspiratie uit de natuur en met deze mindfull filosofie zijn badjasontwerpen ontstaan in zachte pasteltinten die u ook in de natuur terugziet.

Welkom op badjas.com. Dé online aanbieder in badjassen. Middels ons blog willen wij onze klanten op de hoogte houden van tips & weetjes over badjassen. Regelmatig lichten wij mooie badjasmodellen uit die dat gewoon verdienen. We willen bij badjas.com onze klanten verrassen met nieuwe badjas ontwerpen. We volgen uiteraard de badjassentrends. Dit jaar was het opvallend dat kleuren – geïnspireerd op kleuren uit de natuur -  HOT zijn! Badjassen in felle kleuren maakte plaats voor lichtblauwe -, olijfgroene - , grijze - & taupe badjassen.  Een mooi voorbeeld van een merk die dit jaar kleuren lanceerde die letterlijk een associatie hadden met de natuur was het trendy label ‘Relax Company’.

 

Relax Company badjassen in natuurtinten

Relax Company haalt haar inspiratie uit de natuur en met deze mindfull filosofie zijn badjasontwerpen ontstaan in zachte pasteltinten die u ook in de natuur terugziet. Neem bijvoorbeeld zacht blauwe – & zachte groentinten welke in het bos voorkomen, en zachte taupe tinten wat doet denken aan klei of aarde. De filosofie van Relax Company en haar prachtige basic badjassen uit zich ook in het logo ontwerp. In deze gehaaste tijd wil Relax Company rust brengen in een ieders leven. Een badjas van Relax Company valt als een zachte deken om je heen. Een badjas in natuurlijke kleur geeft jouw ochtend- & avondlook een frisse uitstraling!

 

Grijze badjassen zijn HOT

Als we het hebben over badjassen in een natuurlijke kleuren is er één kleur die er met kopen en schouders bovenuit steekt. Dat zijn beslist grijze badjassen. Grijs is gewoon trendy & modern. Wij durven te zeggen dat wij binnen de Benelux de mooiste collectie grijze ochtendjassen & badjassen voor heren, dames en kids online aanbieden. En vooral veelzijdig! Of je nu een grijze badjas met stoere capuchon, een grijze fleece badjas of een grijze badjas met patroon wilt bestellen: Wij hebben het allemaal! Om het jou makkelijk te maken hebben wij een speciale categorie gewijd aan grijze badjassen. Handig toch? Je filtert zo op eenvoudige wijze alle grijze badjassen. Ga er lekker voor zitten en volg vooral je gevoel bij het kiezen van jouw droombadjas!