Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Maandag 28 Juli 2023

    De voordelen van katoenen badjassen!

    Leuk dat je interesse hebt in het materiaal van de badjas die je van plan bent te shoppen! Binnen onze veelzijdige aanbod is er namelijk een ruime diversiteit in de verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn voor - & nadelen. Toch kunnen we zeggen dat katoenen badjassen aardig wat voordelen heeft en deze zetten wij als badjasspecialist voor jou op een rijtje! Naast de stof is het ontwerp, de kleur en het dessin natuurlijk ook van belang bij het kiezen van jouw perfecte badjas!

     

    Wat zijn de eigenschappen van een katoenen badjas? Katoenen badjassen is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende soorten katoenen badjassen. Zo shop je bij ons badstof katoenen badjassen, velours katoenen badjassen, bamboe katoenen badjassen & wafel katoenen badjassen. Alle varianten hebben de prettige eigenschap dat ze een hoge absorptiegraad hebben, en sneldrogend effect en ook nog eens goed ventileren. Deze ultieme mix van voordelen maakt dat katoenen badjassen het best verkocht worden in onze uitgebreide webwinkel. Door deze gunstige kenmerken kun je een katoenen badjas dus overal voor gebruiken. Of je nu lekker een dagje wilt chillen in huis of graag een bezoekje aan de sauna brengt: met een katoenen badjas zit je altijd goed!

    wafel badjassen katoen

     

    Katoenen badjassen voor kinderen, heren & dames! Als jij bent gevallen voor de gunstige charmes die een katoenen badjas met zich meebrengt is de vraag nog voor welk hip exemplaar jij gaat! Het aanbod is breed, dit geldt voor onze collectie katoenen heren badjassen, dames badjassen & kinderbadjassen. Je shopt in de leukste webwinkel in badjassen katoenen badjassen in effen kleuren, maar ook met kekke prints. Heb jij graag een stoere look als je aan de ontbijttafel verschijnt, kies dan voor een katoenen ochtendjas met capuchon. Hou jij meer van sjiek? Dan zijn onze velours katoenen badjassen beslist iets voor jou. Velours is kortgeschoren badstof katoen wat een luxueuze glanslaag geeft aan de badjas.

    Ben jij het klassieke type? Omhul je dan dagelijks in een klassiek ontwerp van gerenommeerde merken als Cawo. Met een badjas met streep dessin straal jij één en al allure uit. Je kan het zo gek niet bedenken en wij hebben het, van hip tot klassiek & van budget tot luxe.

    Liever een badstof kimono? Die hebben wij uiteraard ook in diverse kleuren en maten.

    Badjas.com - alle badjassen op 1 online adres!

    Shop ze !

     

    News & updates

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »