Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Vrijdag 20 Mei 2023

    Grote maten badjassen 3XL, 4XL, 5Xl & 6XL shop je hier!

    Bourgondiërs die op zoek zijn naar een comfy badjas of ochtendjas kunnen hun geluk niet op. Op badjas.com hebben wij namelijk heren- & dames badjassen voor iedereen. Dus ook voor mensen met een maatje meer. Dat zijn eigenlijk vaak de meest gezellige klanten die we hebben. Het is misschien een cliché, maar gewoon waar. Mensen die houden van het leven met bijbehorend hapje en drankje hebben nu eenmaal geen maat 34. Dat is geen probleem voor ons. Of je nu een badjas voor thuis zoekt of voor naar de sauna: wij hebben extra grote badjassen voor jou!

     

    grote maten badjas grijs

    Badstof badjassen in grote maten

    Badstof badjassen zijn nog altijd de meest geliefde badjassen onder onze gewaardeerde klanten. Een badjas wordt immers gedragen op de meest ontspannen momenten van de dag. Tijdens het wakker worden of als je aan het relaxen bent. Dan is het heerlijk om te worden omhuld in de zachtheid van een badstof badjas. In meerdere effen, moderne kleuren hebben wij badstof badjassen in grote maten. Deze ontwerpen zijn unisex, voor hem & haar! Een badstof badjas is zowel geschikt voor thuis als in de sauna. Badstof katoen neemt goed vocht op en ventileert goed en is hierdoor ideaal bestand tegen de omstandigheden van de sauna.

     

    Grote maten saunabadjassen unisex

    Als je een maatje meer hebt, graag naar de sauna gaat én warmbloedig bent dan is een wafelbadjas iets voor jou. Een wafelbadjas is specifiek bedoeld om te dragen tijdens een dagje relaxen in de sauna. Het heeft namelijk de eigenschap van een katoenen badjas, maar is lichter om te dragen. Het is in feite een dunne saunabadjas met modern wafelpatroon. Ook worden wafelbadjassen vaak meegenomen op vakantie. Deze soepelvallende badjas modellen wegen namelijk niet veel en nemen weinig ruimte in beslag in je koffer. En als je naar een zonnig oord gaat is het natuurlijk heerlijk om een lichtgewicht badjas om je heen te slaan i.p.v. een dikke badjas wat veel te warm is. Onze wafelbadjassen in grote maten zijn in hippe kleurtjes leverbaar – petrol, taupe & antraciet – en leverbaar tot 10XL!

    Liever een fleece badjas in een grote maat. Het merk Relax company komt met 3 mooie kleuren grote maten badjassen. Fleece badjassen geven direct warmte en dragen licht en zijn ideaal voor thuisgebruik. En uiteraard is het altijd mogelijk om een badjas te voorzien van een mooie borduring van een naam of tekst.

    Op zoek naar meer informatie. lees hier onze veelgestelde vragen over badjassen.

    Shop ze!

    News & updates

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »