Badjassen met patroon

Filter uw producten
Pagina 1 van 5

Euhm, waar zullen we beginnen? Een badjas met patroon; heb je even? Je kunt het - letterlijk - zo gek niet verzinnen of de badjas vind je op deze website recht voor je neus. Bijzondere badjassen, maar zeker ook mooie badjassen in de klassieke dessins. Met prints van bloemen en bloemetjes, krijtstrepen, andere strepen, ruiten en ruitjes, stippen en stipjes, harten en hartjes, ballen en ballen, sterren en sterretjes en ga-zo-maar-door!

Maar in deze wondere wereld zijn er ook badjassen met patroon van hondenpoten, tijgers, luipaarden en panters, wolken, kusjes, zomergenot, piraten-perikelen, zwaluwen, onbestemde zigzag-varianten, onverklaarbare golfbewegingen, haaien en vele andere soorten vis, zebra's, koeien en overige, haast niet te verzinnen figuren. Tot en met lichtgevend aan toe. Voor de meeste van al deze voorbeelden geldt ook nog dat ze er zijn in 'alle soorten en maten', zoals dat nu eenmaal zo mooi heet...

Badjassen met strepen zijn tijdloos & klassiek
Badjassen met een patroon: weer eens iets anders dan een effen badjas! Een badjas wordt immers vaak thuis gedragen. Waarom zou je dus niet eens uitpakken met een badjas met opvallende print van een dier in een felle kleur? Mocht je dat misschien iets te schreeuwerig of opvallend vinden hebben wij ook badjas met rustige dessins. Denk hierbij aan het bekende streepmotief. Een badjas met strepen is klassiek & tijdloos tegelijk, maar je hebt toch een stijlvolle uitstraling. Een badjas met streepmotief is maar één van de voorbeelden uit ons assortiment print badjassen.

Badjassen met ruit, sterren of hartjes online kopen?
De badjas met ruit is binnen onze mannelijke klantenkring al sinds jaar en dag populair. In diepe, warme kleuren zoals bordeaux rood & marine blauwe hebben voor mannen badjassen van hoogwaardige kwaliteit. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of wij hebben jouw droombadjas met patroon naar keuze. Vrouwen badjassen verkopen wij nog steeds het meest en voor dames hebben wij bijvoorbeeld waanzinnig leuke damesbadjassen met sterren of hartjes patroon. Ook stippen badjassen of badjassen met pied a poule dessin behoren tot de opties op badjas.com.

Laat je verrassen door de mooiste kinder, mannen- & vrouwen badjassen met mooie patronen die ochtenden nog prettiger maken!

Of surf direct naar:

 

> Advies en informatie <
Lees hier onderhoudtips, wasvoorschriften & info over badjassen.

 

 

Lees meer