Badjassen met dierenprint

Filter uw producten


Pagina 1 van 2

Dierenprints zijn sinds een aantal jaar weer helemaal in de mode. Je vindt dierenprints terug op allerlei artikelen, van schoenen tot tassen tot kleding tot accessoires voor in huis. Maar de prints zijn ook veelvuldig terug te vinden op badjassen. Op Badjas.com kunnen badjassen met animal print dus niet ontbreken. Je vindt bij ons badjassen met panterprint, tijgerprint, zebraprint en een koeienprint. Ook hebben we een badjas met daarop een print van hondenpootjes. Voor welke dierenbadjas ga jij?

Een badjas met dierenprint is niet alleen trendy, hij is ook hartstikke stoer en uniek. Een badjas met dierenprint is er voor iedereen die niet een standaard badjas wil. Onze dierenprint badjassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen met het oog op pasvorm en draagcomfort. Want hoe leuk een badjas er ook uitziet, het is natuurlijk het belangrijkste dat hij prettig draagt.

Badjas met dierenprint: ook voor kinderen
Ook voor kinderen is een badjas met dierenprint natuurlijk hartstikke leuk. Je vindt in ons assortiment kinderbadjassen badjassen met tijgerprint, panterprint, koeienprint en zebraprint. Deze zijn er ook voor volwassenen. Je kunt dus, als je dat leuk vindt, voor jou en je kind dezelfde dierenbadjas aanschaffen! Daarnaast hebben we voor kinderen ook nog badjassen met daarop een print van vissen of haaitjes.

 

Lees meer