Miss World verkiezingen in satijnen kimono’s met naam

  • Geplaatst op
Miss World verkiezingen in satijnen kimono’s met naam

Wil jij dezelfde spannende satijnen kimono als de deelneemsters van de Miss World verkiezingen? Lees dan dit blog!

Leuk dat je er weer bent. Vandaag staat ons blog in het teken van mooie dames in mooie nachtkleding. En je raadt het al, de elegante & vrouwelijke Satin-Luxury satijnen kimono’s die de Miss World meiden droegen zijn van badjas.com!

 

 

Miss World verkiezingen in satijnen kimono's op badjas.com

Wij werden enige tijd geleden benaderd door de organisatie van Miss World verkiezingen. Voor de beeldschone deelneemster zochten zij korte satijnen, korte kimono’s in verschillende modieuze kleurtjes. De bedoeling was dat iedere deelneemster een luxe satijnen badjas met naam zou krijgen. Nadat ik heb overlegd met mijn partner besloten we de Miss World verkiezingen te sponsoren. Uiteraard zouden we dan van deze bijzondere dag prachtig beeldmateriaal krijgen wat wij ook weer konden gebruiken als productfotografie. Tevens zou onze naam genoemd worden ter promotie. Superleuk dus!

 

 

Satijnen damesbadjassen in verschillende kleurtjes – kort model

De satijnen kimono’s die de prachtige meiden droegen tijdens de verkiezingen mochten wijzelf ontwerpen. Zo kregen wij een lijst met de namen van alle deelneemsters en hebben we deze voorzien van prachtig borduursel op de rugzijde. We hebben gekozen om enkel de Satin-Luxury kimono’s te gebruiken, omdat deze kwaliteit satijn prachtig is. Het materiaal valt soepel om je lichaam en het satijn glanst prachtig en zorgt voor een classy look.

 

 

Satin-Luxury dames kimono personaliseren in je eigen stijl!

Als jij net als de meiden van de Miss World verkiezingen een satijnen badjas met naam of tekst wilt bestellen zit je op badjas.com dus helemaal goed. Met behulp van onze makkelijke ontwerptool kun jij binnen een paar klikken jouw satijnen kimono met naam ontwerpen in je eigen stijl. Zo kun je ervoor kiezen om te kiezen voor romantische, zachte kleurtjes of kiezen voor meer glamour. Op de foto’s tonen we je een aantal suggesties. En als je er niet uitkomt bel je ons toch gewoon op. Dan helpen wij u gewoon bij de aankoop van de meest spannende outfit uit uw garderobe.

Gepersonaliseerde satijnen badjas over je lingerie of bikini!

Onze satijnen kimono zijn classy, vrouwelijk & stijlvol. De meeste mensen dragen deze soepel vallende elegante kimono tijdens een romantisch avondje of na het opstaan. Als je op reis gaat en tijdens een zwoele zomeravond nog even buiten zit is een satijnen kimono ook dé perfecte outfit. De vrouw van deze tijd wil er gewoon op ieder moment van de dag goed uitzien!

 

Bekijk hieronder:

 

Donker roze satijnen kimono met naam borduring

Licht roze satijnen kimono met naam borduring

Witte satijnen kimono met naam borduring

Zwarte satijnen kimono met naam borduring

Champagne satijnen kimono met naam borduring

Panter satijnen kimono met naam borduring

 

Relaxen in stijl!