Wat is een unisex badjas?

Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Leuk dat je op badjas.com bent voor het vinden van jouw droom badjas. Wij bieden online een ruime keuze in kinder-, heren- & damesbadjassen. Deze zijn dan ook allemaal goed gecategoriseerd. Als je goed kijkt bij onze makkelijke filters zie je ook unisex badjassen zijn. Aangezien wij onze klanten graag goed informeren leggen we hieronder uit wat dat precies zijn, mocht je dit nog niet weten.

Unisex badjas voor hem & haar | Badrock

Een unisex badjas is een badjas voor hem & haar. Deze kunnen zowel door dames als heren worden gedragen. Het trendy label ‘Badrock’ is een voorbeeld van een merk dat veel unisex badjassen in haar collecties heeft. Zo hebben zij een uitgebreide badstof badjas collectie voor heren en dames. Badstof-katoenen badjassen zowel lekker om thuis te dragen als in de sauna. Ook bieden wij online van het merk ‘Badrock’ een collectie unisex badjas collectie met sjaalkraag. Deze zijn gemaakt van luxe velours-katoen. De binnenzijde is van badstof en de buitenzijde van velours-katoen. Betaalbaar relaxen!

Unisex badjassen vallen voor dames ruimer

Waar je wel mee rekening mee moet houden is dat unisex badjassen voor dames altijd ietsje ruimer vallen. Dames adviseren we dan ook om iets kleiner te bestellen. In onze uitvoerige maattabellen op de product pagina kun je de exacte afmetingen van de badjas zien. Het is belangrijk dat het meest ontspannen kledingstuk uit je garderobe de goede pasvorm heeft. Het leuke van een unisex badjas is dat je samen met je partner dezelfde badjas kunt bestellen.

Leuk toch? Samen chillen!

Lees meer