Badrock Kids

Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Kinderen zijn puur. Gedragen zich puur en reageren puur. Als een badjas een jongen of meisje bevalt, wordt dat weldra duidelijk. En andersom. Badrock Kids is het label dat kinderbadjassen dusdanig ontwikkelt en maakt, dat ouders deze hoor- en zichtbaar met een gerust hart voor hun zoon en/of dochter kunnen aanschaffen. 

Een badjas van Badrock Kids is ook door de kleinsten makkelijk om zich heen te slaan, waarna een behaaglijk gevoel zich van hen meester maakt. Dat komt door de pasvorm, maar ook door het materiaal dat direct prettig aanvoelt, zoals 100% katoen en 100% flanel fleece.

Badrock Kids draagt zorg voor 'supergaaf'
Goed materiaal en dito pasvorm zijn feitelijk de basisvoorwaarden. Maar hoe de badjas eruitziet, is voor een jongen of meisje natuurlijk eveneens van wezenlijk belang. En dat betekent maar één ding: zorgdragen voor simpelweg supergave designs, supergave kleuren en supergave prints. Van vet roze tot crazy Nintendo. En alles daartussenin, inclusief de wat rustigere varianten in prachtige tinten.

Een kinderbadjas voor thuis én ver van huis
Zie hier het assortiment van het label Badrock Kids. Van effen kinderbadjassen tot - dat kan niet missen - badjassen met dierenpatroon. De badjasjes spreken tot de verbeelding, of dat nu in huis is (met als kleedhok de bad- of slaapkamer), buitenshuis in het zwembad, tijdens een logeerpartij of om ultiem in te chillen tijdens het gamen of voor de tv. Of het nou voor op vakantie is of tijdens alle weekenden aan de eigen vertrouwde ontbijttafel.

TIP: sommige van de badjassen Badrock Kids zijn ook verkrijgbaar in een (precies gelijke of vergelijkbare) variant voor volwassenen, zowel voor dames als voor heren. Dus als je wilt is er een Badrock voor het hele gezin!

 

Lees meer