Badrock Spa

Filter uw productenPagina 1 van 1

Voor in de sauna. Zacht en perfect voor een snel weer droge huid. Zo je wilt met ritssluiting. Verkrijgbaar in onder meer wafelkatoen. Een badjas voor hem en haar, voor een behaaglijk welness gevoel. Dat is Badrock Spa.

Wanneer je soms of regelmatig naar de sauna of andere vorm van welness gaat, heb je een badjas nodig die bij die omgeving past. Je kiest het uiterlijk van de saunajas waarbij jij je comfortabel voelt, maar ook het materiaal moet uitgekiend zijn. Dat komt neer op 100% katoen: of dat nou velours katoen is, bamboe katoen, badstof katoen of wafelkatoen.

De sauna badjassen van Badrock zijn dan ook altijd 100 procent van katoen. Een badjas die is opgebouwd uit dit materiaal absorbeert water en vocht: essentieel voor in de sauna - en er net weer uit natuurlijk. Bovendien is katoen licht elastisch en sterk. De stof laat ook lucht door en daardoor krijg je het er niet benauwd in. Ook dat is essentieel als je een bezoek brengt aan het welness center om je - immers - volledig te kunnen ontspannen.

De katoenen Spa badjassen van Badrock hebben ook een pasvorm die bijdraagt aan het optimaal kunnen relaxen. Ze zitten (bij de juiste maat natuurlijk) simpelweg als gegoten om je heen: niet te strak en niet te los, en ze vallen luchtig. De algehele kwaliteit van Badrock is uitstekend, zoals je na aankoop ook kunt merken aan de details. Zoals een sterke afwerking bij de naden en de comfortabele wijze waarop de sjaalkraag of capuchon om je heen zit.

Je kunt bij Badrock Spa kiezen uit veel dessins, kleuren en prints. Je kunt gaan voor een capuchon of voor een zachte sjaalkraag. De effen varianten zijn bovendien fraai te borduren. Zo is jouw Badrock Spa badjas uit duizenden te herkennen.

 

Lees meer