Badjas borduren voor team

Badjas borduren voor team

Een badjas met naam voor elk lid van je team? Serie badjassen laten borduren? We adviseren je goed + snel!

Gefeliciteerd! Of zijn jullie nog géén kampioen maar wil je sowieso een serie badjassen kopen voor je hele team? Een elftal of ander aantal badjassen met naam erop geborduurd voor je eigen sport- of bedrijfsteam?


Kopen van serie badjassen | niet alleen voor kampioenen

In deze webshop Badjas.com kun je daarvoor goed terecht. Je krijgt van ons een leuke korting als je in één keer een grote serie tegelijk bestelt. We kunnen je ook helpen met het kiezen van welke soort badjas voor jouw voetbalteam of ander team de juiste is. We hebben namelijk veel ervaring met badjassen, in alle hoedanigheden en alle opzichten.


Badjassen laten borduren voor je team | professioneel en snel 

We hebben een eigen atelier waarin we professioneel (en snel) grote hoeveelheden badjassen borduren. Dat doen we met aandacht voor de stof en aandacht voor de details. Zodat de naam van elke medewerker, speler of speelster - in combinatie met bijvoorbeeld zijn of haar rugnummer - mooi in beeld komt. Dat kan op een witte badjas van 100% katoen, maar ook op veel andere kleuren. Of op effen flanel fleece badjassen, bijvoorbeeld.

Badjas met naam voor je team

 

Kies zelf kleur, lettertype en soort badjas | rugnummer en naam
De mogelijkheden zijn heel ruim. Bij elke badjas op Badjas.com staat duidelijk aangegeven of deze borduurbaar is. In dat geval kun je tot een maximum aantal karakters zelf de naam of een ander tekstje opgeven. Je kunt eveneens kiezen uit een aantal lettertypes. Daaronder bevindt zich bijvoorbeeld een lettersoort die perfect past bij sport. Uiteraard kun je ook de kleur kiezen van de garen die we gebruiken voor de borduring.


Reeks badjassen voor elk soort team | van sportteam tot ander gezelschap

Zo stel je zelf de geborduurde badjassen samen voor je gehele team. Of dat nou een voetbalteam is, een ander sportteam of wie weet wel een bedrijfsteam of gezelschap van andere aard. Je kunt daarbij ook kiezen uit badjassen met of zonder capuchon, om nog maar een voorbeeld te noemen. Er zijn legio soorten badjassen die prima borduurbaar zijn én geschikt voor grotere aantallen.


Van Badjas.com krijg je: bruikbaar advies | en eventueel de felicitaties

Daarbij geldt: rondkijken op deze site mag, maar vragen stellen óók, per e-mail, telefoon, wat je wilt. We helpen je er adequaat mee op weg. Ook wat betreft de korting bij de aankoop van een reeks geborduurde badjassen tegelijk. En we feliciteren je graag. Of dat nou met jullie kampioenschap is, jullie (ooit nog eens) aanstaande titel, gewoon met jullie onderlinge gezelligheid of... misschien wel met jullie badjassen-met-namen-aanschaf!

 

TIP: natuurlijk vind je op Badjas.com óók leuke, kant en klare voetbalbadjassen voor kinderen!

Voetbalbadjas