Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 24 April 2023

    Badjassen voor het hele gezin!

    In het assortiment van Badjas.com vind je badjassen die er zowel in een uitvoering voor volwassenen als in een uitvoering voor kinderen zijn. Op die manier kun je dus voor jou en je zoon of dochter dezelfde badjas aanschaffen. Hoe leuk is dat? Lekker samen ontspannen in dezelfde knuffelzachte badjas!

    Effen of met print?
    Onze badjassen voor ouder en kind zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we een aantal leuke badjassen met print maar ook enkele effen badjassen die voor zowel volwassenen als voor kinderen verkrijgbaar zijn. Één van onze hardlopers is de Wild Thing badjas; een superstoere badjas met hippe tijgerprint, speciaal voor dames en meisjes. Maar zie vooral ook onze andere leuke ouder-kind-badjassen met stippen, sterren, hartjes, wolkjes of dierenprint.

    Altijd warm en comfortabel
    Welke badjas je ook kiest voor jou en je zoon of dochter, bij alle badjassen in ons assortiment kun je rekenen op solide kwaliteit en optimaal draagcomfort. Een badjas is er immers voor de ontspannen momenten in het leven. Dus of je de badjas nou thuis draagt of buitenshuis, je bent verzekerd van een lekkere warme en comfortabele badjas.

    Badjas van katoen of van fleece?
    Al onze badjassen zijn gemaakt van hoogwaardig badstofkatoen of hoogwaardig fleece. Katoen heeft als voordeel dat het goed vocht opneemt. Een katoenen badjas is dus ideaal voor in de sauna of voor na het badderen of douchen. Natuurlijk kun je er ook prima in relaxen. Een fleece badjas heeft als voordeel dat deze heerlijk warm en zacht is. Fleece badjassen zijn dus erg geschikt om lekker in huis te dragen.

    Badjas voor het hele gezin?
    Helemaal leuk is een badjas voor het hele gezin. Een aantal van onze effen badjassen zijn voor zowel dames als heren, als voor kinderen en tieners te verkrijgen. Ga bijvoorbeeld allemaal voor een witte of een blauwe badjas en relax als familie voortaan in stijl. Extra leuk is dat je een effen badjas kunt laten voorzien van een borduring, zoals jullie namen of achternaam. Zo is altijd duidelijk aan wie jouw badjas toebehoort!

    News & updates

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »