Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 19 April 2021

    Badrock lanceert baby badjassen in zachte pasteltinten

    Hallo trouwe lezers! Waarschijnlijk bent u op badjas.com terecht gekomen omdat er een nieuw wereldwondertje geboren is. Of u nu zelf de kersverse moeder bent of op zoek bent naar een mooi kraamcadeau bent: hier ben je aan het goede adres. In onze blogs lichten wij naast onze tips & tricks regelmatige beeldschone badjasmodellen uit. Na lang wachten op de container met baby badjasjes van de nieuwe baby collectie van Badrock.

     

    baby badjas met capuchon zandkleurige baby badjas met capuchon

     

    Baby badjassen met capuchon en witte bies

    Gisteren zijn bij ons op biesland in Beverwijk de werkelijk prachtige baby badjasjes van 'Badrock baby' binnengekomen. Badrock Baby is dé baby badjassen lijn van het moedermerk 'Badrock'. De opvallend mooie baby badjasjes zijn zoals we van het merk bekend zijn luxe afgewerkt. De badjasjes zijn gemaakt van zacht badstof-katoen. Je hebt de keuze uit de kleurtjes: zand, créme, denim, pastelroze & olijfgroen. De zachte stof voelt heerlijk zacht aan tegen het huidje van je kindje. Daarbij hebben katoenen badjassen veel prettige eigenschappen in het voordeel van je baby'tje. Katoenen badjassen hebben meerdere prettige eigenschappen. Zo heeft katoen een sneldrogend effect dus is het heerlijk om uw kleintje te wikkelen in een katoenen badjasje. Ook voelt het zachte badstof-katoen heerlijk zacht tegen het tere huidje van uw kindje. Katoenen badjassen ventileren goed en ademen ook goed, zodat uw baby'tje niet transpireert en een geïrriteerde huid krijgt. De royale capuchon biedt uw schattige kindje nog meer draagcomfort. Zo blijft het hoofdje van uw kindje lekker warm. Zoals we van het merk 'Badrock'gewend zijn - dit geldt ook voor de mooie Badrock Baby badjassen collectie - zijn de baby badjasjes luxe afgewerkt. De mooie witte bies steekt prachtig af tegen de kleuren van de badjasjes.

     

    Badrock baby badjassen in pastelkleuren 

     

    Badstof baby badjas met naam als kraamcadeau!

    Het geven van een baby badjas met naam is een persoonlijk & origineel kraamcadeau. Onze professionele borduurstudio is inpandig zodat we de kwaliteit van de gepersonaliseerde badjas ten alle tijden kunnen bewaken. Daarbij garanderen wij een snelle levertijd van 1 a 2 werkdagen voor een baby badjas met borduring. Wij hebben voor onze gewaardeerde klanten een makkelijke borduurtool ontwikkeld zodat je baby badjas met naam snel besteld is. Je hebt op badjas.com de keuze uit supergave borduurkleurtjes - ook goud, zilver & neonkleuren & moderne lettertypen. In feite ontwerp je een persoonlijke baby badjas in je eigen stijl!

     

    News & updates

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »