Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Woensdag 20 Mei 2022

    Betaalbare gave fleece kinderbadjassen!

    Vrolijke & speelse kinderbadjassen zijn altijd hot & trending. Natuurlijk is een fleece kinderbadjasje in effen tintje ook leuk, maar onze speelse kinderbadjassen springen er ook dit jaar weer uit. Onder speels verstaan wij waanzinnig leuke kinderbadjassen met een speciaal fashion item. Neem dan bijvoorbeeld onze kinderbadjassen met capuchon met dierengezichtje. Superschattig én ideaal om de fantasie van jouw kindje te stimuleren. Hieronder hebben we voor jou en je kindje de leukste nieuwe fleece kinderbadjassen tegen een zachte prijs uitgelicht. Dat fashion niet duur hoeft te zijn bewijzen onderstaande kinderbadjassen. Uiteraard kun je wel rekenen op een goede kwaliteit, want wij kopen nu eenmaal groot in als grote online aanbieder in badjassen.

     

    Kinderbadjas dino met capuchon fleece

     

     

    Ga jij voor een dino kinderbadjas of een unicorn badjas met beweegbare oortjes?

    Een kinderbadjas is heerlijk om in te spelen, maar ook heerlijk om je kleintje in te wentelen als hij of zo nog even mag opblijven. Ook na het opstaan is een zachte, leuke kinderbadjas onmisbaar. Binnen onze nieuwe fleecebadjassen collectie hebben wij bijvoorbeeld een superleuke dino kinderbadjas met capuchon met gezichtje. Als je zelf kinderen hebt, dan is de populariteit van de magsiche eenhoorn - unicorn - je vast niet ontglipt. Ouders zijn vaak ook gek op dit mythische figuur. Onze unicorn kinderbadjas is ook leverbaar als damesmodel, twinning is winnig! Té leuk om niet online te shoppen op badjas.com!

     

    kinderbadjas gamen fleece jongen

    Zachte fleece kinderbadjassen met dierengezichtjes

    Heb jij een dochtertje of kleindochter? Verras haar dan met onze schattige hartjes fleecebadjas met berengezichtje. Bruine & roze hartjes vullen de zachte créme kleurige achtergrond. De capuchon van de hartjes badjas voor meisjes is voorzien van superleuk berengezichtje. Ook voor jongetjes hebben wij fleece kinderbadjassen met dierengezichtjes. Neem bijvoorbeeld onze gave wasbeer kinderbadjas. Alle fleece kinderbadjassen zijn ultrazacht en sluiten met een bindceintuur in de taille, zodat de badjas vrijwel altijd de goede pasvorm heeft.

    Een leuk & betaalbare kinderbadjas shop op je badjas.com!

    News & updates

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »