De ultieme combi: Valentijnsdag en badjassen!

  • Geplaatst op
De ultieme combi: Valentijnsdag en badjassen!

De groep die Valentijnsdag geen commercieel gedoe vinden en het gewoon hartstikke leuk vinden om hun geliefde te verrassen zitten bij ons goed. Hoe leuk is het namelijk om je partner de zachtheid van een comfortabele badjas te geven?

LOVE is in the air, want het is vandaag Valentijnsdag. De meningen zijn verdeeld als het om deze liefdevolle dag gaat. Een grote groep geeft aan dat zij het maar commercieel gedoe vinden – met name de mannen uiteraard – en elke dag van hun vrouw houden. Wij durven te wedden dat de dames onder ons stiekem toch wegsmelten als ze een leuk setje krijgen of chocolade in hartjes vorm. Hoewel Valentijnsdag eigenlijk ontstaan is om je grote, geheime liefde te verrassen is dit inmiddels een beetje veranderd. De groep die Valentijnsdag geen commercieel gedoe vinden en het gewoon hartstikke leuk vinden om hun geliefde te verrassen zitten bij ons goed. Hoe leuk is het namelijk om je partner de zachtheid van een comfortabele badjas te geven? En voor dames hebben we zelfs badjassen vol liefde. Shop voor jouw vrouw of nieuwe catch de leukste badjassen met hartjes dessin. Ook kun je bij ons ALLE badjassen laten borduren met naam of leuk tekst. Een persoonlijk & betaalbaar geschenk!

 

Damesbadjas met hartjes print of toch een badjas met tekst?

Eigenlijk is iedere badjas die jouw geliefde of geheime liefde mooi zou vinden een top cadeau! Echter kun jij bij ons voor dames ook echte badjassen vol liefde bestellen. Hartjes zijn hét symbool van de liefde en al sinds jaar en dag zijn onze dames badjassen met hartjes heel populair. We hebben deze in zowel ultrazacht fleece materiaal als in katoenen uitvoering. Ook is er diversiteit in het model. Wil jij jouw geliefde verrassen met een hartjes badjas met capuchon of met sjaalkraag? Het is allemaal mogelijk op badjas.com. Mocht jij nu voor je man een Valentijnscadeau willen shoppen? Dan is de keuze ook oneindig. De categorie heren badjassen is breed vertegenwoordigd.  Of je nu kiest voor een sjieke, spannende zwarte velourse badjas of een klassiek ontwerp: Wij hebben het allemaal! Ieder jaar gaan onze badjassen rond 14 februari als zoete broodjes over de toonbank. Wil je nu echt uitpakken en een origineel cadeau schenken aan jou nummer 1, kies dan voor een badjas met borduring. Laat jullie namen of leuke tekst op prachtige wijze borduren door ons. Een cadeau om nooit meer te vergeten. Elke dag zal jouw geliefde worden herinnerd aan jullie onvoorwaardelijke liefde! Leuk toch?

Fijne Valentijnsdag gewenst!