Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    R. de Jong - Maandag 25 Maart 2023

    Hamam rituelen & een hamam badjas

    Wat leuk dat je op badjas.com bent waar we je mee nemen in de wereld van badjassen. Bij badjas.com houden wij van badjassen, het is immers het meest ontspannen kledingstuk uit je garderobe. Een badjas draag je tijdens het cocoonen, relaxen, op chilldagen, na een warme douchesessie of tijdens een saunabezoek. Binnen ons veelzijdige assortiment zijn onze katoenen saunabadjassen & wafelbadjassen ideaal om te dragen tijdens een saunabezoek. Het label ‘Badrock SPA’ lanceerde onlangs prachtige hamam badjassen. Deze worden over twee weken geleverd in ons magazijn in Beverwijk. Wij zijn blij!

     

     

    Traditionele Turkse hamam rituelen

    Het hamam ritueel kennen we bijna allemaal van horen zeggen, maar niet iedereen weet wat het precies inhoudt. Het woord ‘hamam’ betekent letterlijk ‘Oosters badhuis’. Voordat moslims naar de moskee gaan - of een bijzondere gelegenheid in de planning hebben - brengen zij vaak een bezoek aan de ‘hamam’. Tijdens een hamam behandeling wordt zowel je lichaam als geest gereinigd. Eerst word je huid weldadig met zorg gewassen. Hierna wordt deze zorgvuldig en grondig gescrubd. Hierna vindt het meer bekende zeepritueel plaats. Je wordt dan gemasseerd met olijfzeep voor een zijdezachte huid. In veel saunacomplexen bootsen ze het traditionele hamam ritueel uit Turkije na. Dan is één van onze luxe hammam badjassen natuurlijk onmisbaar!

    Hamam badjassen van Badrock SPA - exclusief online bij badjas.com

    Badrock SPA is hét merk onder onze saunabadjassen. Zo shop je van Badrock SPA al badstof-katoenen & velours-katoenen in 9 frisse kleuren. Ook zijn de wafelbadjassen van Badrock SPA zeer geliefd onder onze klanten. Het enige wat nog ontbrak waren de hamam badjassen, die helemaal van deze tijd zijn. Onze luxe hamam badjassen van Badrock SPA zijn luxe gevoerd met zacht badstof-katoen. We bieden ze in onze shop aan als blauwe, groene & grijze hammam badjas. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig Turks katoen waar ook de hamam saunadoeken uit worden vervaardigd. De mouwuiteinden en de onderkant van de badjas is fraai afgewerkt met horizontale strepen. Katoenen badjassen hebben veel voordelen. Zo heeft een katoenen badjas een hoge absorptiegraad is, een goed ventilerend vermogen & een sneldrogend effect. Het trendy merk ‘Badrock’ staat bekend om kwaliteitsbadjassen tegen betaalbare prijzen.

     

    Een hamam sauna badjas met naam bestel je bij badjas.com

    Ben je op zoek naar een leuk cadeau of wil je zelf je persoonlijke hamam badjas ontwerpen? Dan zit je op badjas.com helemaal goed. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om deze hamam badjas met naam te bestellen. Wij hebben voor jou een makkelijke borduurtool ontwikkeld waarmee je hamam badjas met naam of tekst zó besteld is. Je hebt de keuze uit hippe borduurkleurtjes (óók zilver goud & neon) en diverse lettertypen.

    Hamam badjas met logo van je bedrijf?

    Als je een zakelijke aanvraag wilt doen met betrekking tot onze hamam badjassen – bijvoorbeeld hamam badjassen met logo – kan dit ook. Bel of mail ons dan en wij doen je een scherpe prijsofferte toekomen!

    News & updates

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »