Kinder-, heren & dames badjassen van Badrock

  • Geplaatst op
Kinder-, heren & dames badjassen van Badrock

Badrock is hét label als het om badjassen gaat. Met een groot gevoel voor trends, hoogwaardige materialen & kekke prints is het aanbod van het toonaangevende merk veelzijdig

Als het je is opgevallen zijn veel van onze badjasontwerpen uit onze badjassen collectie van het trendy label ‘Badrock’. Recentelijk hebben wij ons assortiment weer uitgebreid met gave panterbadjassen met rits. Dierenprint badjassen zijn niet de enige modellen die je terug kunt vinden in het portfolio van het toonaangevende merk. In dit blog lees je waarmee een kinder,-, heren of dames badjas van Badrock zich mee onderscheidt van de overige brands.

 

Badrock badjas panterprint

 

Waarom een Badrock badjas? Badrock is hét label als het om badjassen gaat. Met een groot gevoel voor trends, hoogwaardige materialen & kekke prints is het aanbod van het toonaangevende merk veelzijdig. Het meest aantrekkelijke aan Badrock badjassen zijn de betaalbare prijzen. Omdat Badrock badjassen uitsluitend online worden aangeboden profiteer je hier als klant van. Badrock heeft binnen haar portfolio meerdere badjassenlijnen: Badrock kids, Badrock SPA & Badrock Deluxe. De Badrock kids badjassen lijn bestaat uit waanzinnig leuke badjasjes voor jongens & meisjes. Je hebt de keuze uit warme fleece badjassen met gave prints voor jouw kleine telg. Ook heb je de keuze uit katoenen kinderbadjassen. Katoen heeft de prettige eigenschap dat het een hoge absorptiegraad heeft. Mocht je als ouder dus op zoek zijn naar een kinderbadjas voor na de zwemles, dan is één van onze unisex katoenen badjassen ideaal. Na een douche of de zwemles kun je jouw kind heerlijk omhullen in een hippe katoenen badjas van Badrock. De meeste katoenen kinderbadjassen zijn ook nog voorzien van handige capuchon, zodat jouw kind geen natte haartjes in zijn of haar nek krijgt. En dat allemaal tegen een zacht prijsje.

 

Badrock fleece badjassen met patroon. Fleece is het meest zachte & behaaglijke materiaal voor een badjas wat wij online aanbieden. Omdat fleece badjassen zo populair zijn in onze uitgebreide webwinkel is het aanbod ook zo breed. Zo shop je bij ons knuffelzachte fleece badjassen in verschillende kleuren & dessins. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij zorgen dat je jouw avonden & ochtenden in stijl kunt doorbrengen. Een badjas met hondenpootjes, een badjas met sterrenprint of een badjas met ruit: wij hebben het allemaal!

 

Badrock SPA badjassen voor de sauna. In deze hectische tijden is het heerlijk om regelmatig even te ontspannen in een luxe saunacomplex. Om deze ontspannende momenten nog aangenamer te maken is het extra fijn als je goed voorbereid heen gaat. Dat betekent onder andere dat je een goede saunabadjas meebrengt. Badrock SPA is een lijn met saunabadjassen die ideaal bestand zijn tegen de warme & vochtige omstandigheden in de sauna. Feitelijk is iedere katoenen badjas een ideale saunabadjas. Een katoenen badjas neemt goed vocht op en ventileert goed en is dus daarom perfect als saunabadjas. Als je door de warme omstandigheden binnen de sauna juist een lichte badjas wenst te dragen zijn de Badrock SPA wafelbadjassen een geweldige optie. Deze sauna badjassen met wafelpatroon vallen soepel & licht om je heen. Je hebt de keuze uit meerdere hippe kleurtjes. Het bijkomend voordeel van deze lichtgewicht badjassen is dat ze weinig ruimte in beslag nemen in de koffer als je op reis gaat.

 

Als je nu alle gave Badrock badjassen op een rij wilt zien, klik dan op de categorie Badrock badjassen. Wij hebben aan dit trendy badjassenlabel namelijk een hele categorie gewijd.

 

Veel shopplezier!