Kinderbadjas met borduring maakt ieder kind blij!

  • Geplaatst op
Kinderbadjas met borduring maakt ieder kind blij!

Welkom op badjas.com! Een kinderbadjas met borduring klinkt wellicht wat oubollig. Als we aan borduren denken zien we al snel een oma met grijs knotje een tafellaken borduren, in sierlijk lettertype. Dat is al lang en breed achterhaald kunnen we je vertellen. Fashion borduren is namelijk HOT. En het personaliseren van items is waanzinnig leuk. Kids ontwikkelen al vroeg hun eigen smaak en vinden alles ‘cool’ waar hun eigen naam op staat. Wij hebben voor jou en je kleine telg een eenvoudige borduurtool ontwikkeld. Zo ontwerp jij samen met je zoon of dochter zijn of haar eigen badjas! Je hebt de keuze uit de hipste kleurtjes – o.a. goud, zilver & neon tinten – en de meest strakke lettertypen! Leuk toch? Kind blij, ouders blij!

 

Welke kinderbadjassen kunnen wij voorzien van borduring?

Onze vriendelijke badjasspecialisten krijgen bij de klantenservice regelmatig de vraag welke kinderbadjassen we kunnen borduren. Dit antwoord is kort, maar krachtig: alle kinderbadjassen kunnen wij voorzien van naam of leuke tekst. Onze fleece kinderbadjassen houden jouw kind lekker warm tijdens het spelen of als ze net wakker worden. Fleece heeft de prettige eigenschap dat het zijdezacht aanvoelt tegen het tere huidje van je kind. Een borduursel is ook mogelijk op onze velours katoenen & badstof katoenen kinderbadjasjes. Katoen heeft een hoge absorptiegraad en een sneldrogend effect. Als jij kiest voor een katoenen badjas met naam voor je kind kun je er zeker van zijn dat jouw kind zijn of haar badjas niet verwart met een ander na de zwemles. Superhandig!

 

Hoe bestel je een kinderbadjas met naam?

  • Je selecteert jouw favo kinderbadjas
  • Je selecteert de kleur
  • Je selecteert de goede maat
  • Je selecteert de borduurpositie (rug, borst en/of rug)
  • Je kiest een mooie kleur borduurgaren
  • Je kiest een lettertype naar keuze

Et voila! De levertijd van een kinderbadjas met borduring is slechts één werkdag langer, dus overmorgen heb jij een super gelukkig kind naast je op de bank. Dat is toch de wens van iedere ouder!